πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Νέο 2023 Porsche 911 Βρέθηκαν με πολύ μικρή καμουφλάζ

Νέο 2023 Porsche 911 Βρέθηκαν με πολύ μικρή καμουφλάζ

Οι επαγγελματίες φωτογράφοι κατάσχεσης έχουν πιάσει τον επόμενο έτος Facelifted Porsche 911 Cabriolet Out Testing. Παρά τη μεταμφίεση, οι τροποποιήσεις της νέας μείωσης της κορυφής είναι αφαιρέστε για να δείτε, με τη γερμανική μάρκα με στόχο μια λεπτή ανάπτυξη της εμφάνισης του σημερινού αυτοκινήτου.
Κοιτάξτε πέρα ​​από το καμουφλάζ καθώς μπορείτε να δείτε το cabriolet θα πάρει την ακριβή ίδια θεραπεία με το coupe, το οποίο πιάνουμε τη διεξαγωγή αξιολόγησης νωρίτερα φέτος. Πιθανόν να χαρακτηριστεί το 992,2, το Facelifted 911 θα πάρει μια κάπως neater makile σχέδιο μπροστά καθώς και νέα ενσωματωμένα φώτα ημέρας LED, ενώ ο πίσω διαχύτης έχει επανασχεδιαστεί για να κάνει την περιοχή για ένα νέο σύστημα εξάτμισης κεντρικών εξόδων. Είμαστε επίσης περιμένοντας κάποια διαφορετικά στυλ τροχού κράματος καθώς και επιλογές βαφής.

Νέο Porsche 911 Παραδοσιακό Club Coupe One-off αποκάλυψε

Λόγω της εμφάνισης στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2023, το ανανεωμένο 911 θα επωφεληθεί επίσης από κάποια σασί τσιμπήματα και, ενδεχομένως πολλοί σημαντικά, μια εντελώς ψηφιοποιημένη καμπίνα που χτυπά τον αναλογικό αντίθετο αντίθετο του σημερινού μοντέλου.
Διαφήμιση – σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Επίσης στις κάρτες είναι ένα μοντέλο σαφάρι jacked-up, το οποίο έχουμε ήδη πιάσει υποβληθείσα αξιολόγηση. Αυτή η συσκευή υψηλής οδήγησης θα λειτουργήσει πλαστική επένδυση σώματος για να βοηθήσει την προστασία των πλαισίων από γρατζουνιές κατά την οδήγηση πάνω από το τραχύ έδαφος, εκτός από τα αεραγωγούς Bonnet GT3.
Στο εσωτερικό, το Facelifed 911 αναμένεται να διατηρήσει τον ίδιο θεμελιώδες σχεδιασμό με το υπάρχον αυτοκίνητο. Θα επωφεληθεί,
29

Το νέο 911 Safari του Porsche φαίνεται να έχει ασφαλτοστρωμένους GT3 στιλ από την πλευρά του σήματος, ωστόσο η αλήθεια που δεν εμφανίζονται στο νεότεροι χυμούσα πρωτότυπο προτείνουν ότι θα είναι ένα quirk του σχεδιασμού εκτός δρόμου και όχι ένα κοινό εξάρτημα σε όλη τη σύνθεση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *