πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το Hot Peugeot 3008 δεν θα είναι «GTI», αλλά θα πάρει 300bhp υβριδική ισχύ

Το Hot Peugeot 3008 δεν θα είναι «GTI», αλλά θα πάρει 300bhp υβριδική ισχύ

δεν είναι GTI όπως το γνωρίζουμε, αλλά τα αφεντικά Peugeot επιβεβαίωσαν στο Automobile Express ότι μια υβριδική έκδοση υψηλής απόδοσης Το νέο SUV 3008, με περίπου 300bhp, θα ξεκινήσει το 2019. Το μοντέλο θα είναι ένα από τα πιο ισχυρά SUV που πωλούνται από ένα mainstream μάρκα, αλλά δεν αναμένεται να μεταφέρει το σήμα GTI.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Ο Γάλλος κατασκευαστής έχει ήδη διατυπώσει τα σχέδιά του για μια έκδοση PHEV του 3008, αλλά ο διευθυντής προϊόντων Peugeot Laurent Blanchet αποκάλυψε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη στρατηγική τεχνολογίας της υβριδικής μάρκας. “Μπορώ να σας πω, αυτή η τεχνολογία [plug-in hybrid] θα είναι διαθέσιμη με τον βενζινοκινητήρα 1,6 THP”, δήλωσε ο Blanchet. “Συνδυάζοντας τον βενζινοκινητήρα με ηλεκτρικό κινητήρα, η συνδυασμένη ιπποδύναμη του αυτοκινήτου θα είναι πολύ περισσότερο ή λιγότερο 300.”
• Τα καλύτερα SUV και 4x4s για να φτάσετε τώρα
Αυτός ο αριθμός θα μπορούσε να κάνει το 3008 ταχύτερο από οποιονδήποτε κύριο αντίπαλο, με την εξουσία να είναι κοντά στο σχήμα που αναμένεται από την επικείμενη έδρα Ateca Cupra. Αναμείνετε χρόνο 0-62 μίλια / ώρα περίπου έξι δευτερολέπτων και μια μέγιστη ταχύτητα πλησιάζοντας 150 μίλια / ώρα ως αποτέλεσμα.
Ο Blanchet πρόσθεσε ότι η προσθήκη 3008 θα έστειλε ισχύ και στους τέσσερις τροχούς, λέγοντας: “Έχουμε βάλει τους ηλεκτρικούς κινητήρες στον πίσω άξονα, οπότε θα έχετε ένα αυτοκίνητο με τετράτροχο αυτοκίνητο που είναι πολύ αποτελεσματικό”.
Σχετικά με τα ηλεκτρικά σχέδια της Peugeot για το μέλλον, η Blanchet δήλωσε επίσης στο Automobile Express ότι πολύ περισσότερα υβρίδια plug-in θα φτάσουν τα επόμενα χρόνια. Είπε: “Το 3008 με την τεχνολογία που έχω επισημάνει θα φτάσει το 2019, και στη συνέχεια θα αναπτύξουμε ένα PHEV για όλο το εύρος μας”. Την ίδια χρονιά, η Peugeot θα εισαγάγει ένα ηλεκτρικό 208, με δυνατότητα ισχύος και εύρους να ανταγωνιστεί μια Renault Zoe.
Παρά την καυτή απόδοση του PHEV του PHEV, η Blanchet ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν σχέδια για να το σήμα με τη διάσημη πινακίδα «GTI». “Το υβριδικό είναι ένα σπορ αυτοκίνητο, αλλά το σήμα GTI είναι πολύ περισσότερο για το μικρό τμήμα hatchback. Ένα 3008 με ένα σήμα GTI είναι λίγο πολύ ιδανικό τώρα “, είπε. “Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε την ετικέτα GT.”

Σας αρέσει η ιδέα μιας παράστασης 3008; Ενημερώστε μας στα σχόλια…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *