πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το Facelifted Fiat Tipo Hatchback στην πώληση τώρα με τιμή £ 17.690

Το Facelifted Fiat Tipo Hatchback στην πώληση τώρα με τιμή £ 17.690

Fiat συμμορφώθηκε με το μόλις πρόσφατα Facelifted Panda City Vehic Η Fiat έχει πλέον επαληθεύσει τις τιμές, θα προσφερθεί να αγοράσει στα τέλη Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, καθώς και στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου στις αρχές του 2021.
Ο αναθεωρημένος σχεδιασμός περιλαμβάνει ενημερωμένο στυλ καθώς και βελτιωμένη καινοτομία-ωστόσο η πιο σημαντική είδηση ​​είναι η άφιξη μιας σκληρής νέας παραλλαγής Fiat Tipo Cross, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της σειράς Hatchback, αθλητικής ψηλής ιπποδρομίας καθώς και SUV -Εμπνευσμένη επένδυση σώματος.

Τα καλύτερα hatchbacks για αγορά 2022

Οι τιμές για το τροποποιημένο tipo ξεκινούν από £ 17.690-για τις οποίες οι αγοραστές λαμβάνουν τροχούς χάλυβα 16 ιντσών, LED φώτα ημέρας, οπίσθιοι αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθρέφτες πόρτας καθώς και ενεργό κλείστρο μάσκας, το οποίο κλείνει αμέσως το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου Για να βοηθήσετε τον κινητήρα να ζεσταθεί πολύ πιο γρήγορα σε ψυχρές συνθήκες.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι αγοραστές έχουν επίσης μια ποικιλία συστημάτων υποστήριξης σκαφών, όπως παρακολούθηση υπνηλίας, αναγνώριση ενδείξεων κυκλοφορίας στο διαδίκτυο, έξυπνη βοήθεια ταχύτητας καθώς και αυτόνομο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης. Όπως και πολλά σύγχρονα αυτοκίνητα, υπάρχει επίσης βοήθεια με τη διατήρηση της λωρίδας καθώς και τη διαχείριση της κρουαζιέρας-μαζί με μια ολοκαίνουργια οθόνη πληροφοριών ψηφιακών σκαφών επτά ιντσών στον πίνακα οργάνων.
17

Η ζωή TIPO μεσαίας εμβέλειας ξεκινά από £ 19.680, καθώς και προσθέτει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, προβολείς LED, εμπρόσθιους λαμπτήρες ομίχλης, γυαλί πίσω από την προστασία της ιδιωτικής ζωής, καθώς και μια λειτουργία demister για τους καθρέφτες της πόρτας. Στο εσωτερικό του, υπάρχει ένα δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, ένα αυτόματο καθρέφτη οπίσθιας όψης, καθώς και ένα σύστημα ψυχαγωγίας επτά ιντσών που παρέχει υποστήριξη για το Apple CarPlay καθώς και το Android Auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *