πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Peugeot 508 Facelift: Πλήρεις λεπτομέρειες καθώς και κόστος

Peugeot 508 Facelift: Πλήρεις λεπτομέρειες καθώς και κόστος

Το Ford Mondeo-Rivalling Peugeot 508 έχει ενημερωθεί για να συμπεριλάβει νέα τεχνολογία, ένα φρέσκο ​​στυλ καθώς και έναν κινητήρα 148 bhp 2,0 λίτρων που εκπέμπει μόλις 105g/km. Το Diesel-Electric Hybrid4 Design επιστρέφει, επίσης, με 85,6mpg καθώς και 85g/km-και τα δύο καλύτερα στοιχεία.
Το νέο ύφος του 508 επηρεάζεται από μερικές από τις πιο πρόσφατες ιδέες από το Peugeot, όπως το Exalt, που παρουσιάστηκε στο Πεκίνο Motor Show νωρίτερα το 2014. Αυτό δείχνει μια στενότερη μάσκα, τεντωμένη ιδανική στο μπροστινό μέρος, όπου ικανοποιεί Ένα σύνολο πολύ πιο συμπαγών προβολέων. Υπάρχει ένα πολύ πιο οριζόντιο καπό σε όλα τα σχέδια, καθώς και ένα σύνολο νέων φώτων για το σαλόνι.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Όπως και με την παρούσα ποικιλία Peugeot 508 υπάρχει ένα σαλόνι, μια έκδοση SW Estate καθώς και ένα πολύ πιο σκληρό κτήμα που ονομάζεται 508 RXH. Αυτή η τελευταία έκδοση προσφέρεται μόνο με τον κινητήρα Hybrid4.
Το εσωτερικό έχει απλοποιηθεί για να εξασφαλίσει ότι πολλές από τις λειτουργίες διαχειρίζονται τώρα με κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής επτά ιντσών. Οι νέες επιλογές όπως οι αισθητήρες τυφλών περιοχών καθώς και ένα cam αντιστροφής είναι διαθέσιμες, όπως και μια ποικιλία εφαρμογών Peugeot Link που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με πράγματα όπως δωρεάν θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, κόστος καυσίμων καθώς και κυκλοφορία.
Κάτω από το καπό, τα τεράστια νέα είναι η εισαγωγή του ντίζελ Bluehdi των 150bhp, το οποίο διαθέτει εκπομπές 105g/km. Αυτό είναι 10g/km λιγότερο από τον παλιό κινητήρα E-HDI 1,6 λίτρων, ο οποίος είχε μόνο 112bhp. Δεν είναι ακόμα το πιο καθαρό, όμως, με το Mazda 6 να διαθέτει πετρέλαιο 148bhp 2,2 λίτρων με εκπομπές 104g/km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *