πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το νέο Mercedes C 300 de Hybrid για να ταιριάζει με τη φιγούρα ροπής C 63

Το νέο Mercedes C 300 de Hybrid για να ταιριάζει με τη φιγούρα ροπής C 63

Το νέο Diesel Hybrid της Mercedes C-Class θα έχει σχήματα ροπής για να ταιριάζει με τα σχέδια υψηλής απόδοσης C 63 AMG μαζί με εκπομπές CO2 μικρότερη από 40g/km όταν Φτάνει στις αντιπροσωπείες στο τέλος του τρέχοντος έτους, έχει προκύψει.
Πιθανό να είναι cadged C 300 DE, ο νέος σχεδιασμός – ο οποίος πετά στη συμφωνία με τα πρότυπα της αγοράς μακριά από την ανάμειξη των πετρελαιοκινητήρων με ηλεκτροκίνηση – θα συνδυάσει το πιο τρέχον OM654 2,0 ​​λίτρων τετρακύλινδρο κινητήρα ντίζελ με ηλεκτρικό κινητήρα που δημιουργεί 121bhp καθώς και πακέτο μπαταρίας 13,5kWh. Τώρα ο τύπος με την αμοιβή της C-Class δήλωσε στο Automobile αποκαλύπτει ότι η φιγούρα ροπής για τον ολοκληρωμένο κινητήρα θα ταιριάζει με τα 700nm που προσφέρεται στο C 63 S AMG Super-Saloon.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα υβριδικά αυτοκίνητα και φορτηγά προς πώληση
“Πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι μια πραγματικά ισχυρή πρόταση”, δήλωσε ο Christian Fruh, προϊστάμενος μηχανικών C-Class, στο Automobile να αποκαλύψει στην εκπομπή αυτοκινήτων της Νέας Υόρκης. “Το σχήμα ροπής είναι πραγματικά ισχυρή, αφού ενσωματώνετε τα 400nm στο OM654 καθώς και 440nm από τον ηλεκτρικό κινητήρα 90kW. Η περιοριστική πτυχή γίνεται η μετάδοση, αφού 840nm θα ξεπεράσει τη μέγιστη ικανότητα του κιβωτίου ταχυτήτων, οπότε ο τελικός αριθμός περιορίζεται σε 700nm. Αυτό θα είναι ένα τόσο γρήγορο όχημα. ”
Πρέπει επίσης να είναι αποτελεσματικό – καθώς και ελκυστικό κάτω από τα επιχειρηματικά αυτοκίνητα και τους κανόνες φορολογίας φορτηγών. Από τη στιγμή που ο Fruh παραδέχτηκε επίσης ότι το C 300 DE θα έχει εκπομπές CO2 εύκολα κάτω από εκείνες του υφιστάμενου υβριδικού plug-in C-Class, το C 350 e. Ότι τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά χειρίζονται 48g/km του CO2, ωστόσο η Fruh δήλωσε ότι η Mercedes αναμένει ότι το C 300 DE να δημοσιεύσει μια φιγούρα περίπου 38g/km.
Το C 300 DE θα έχει μια καθαρή ηλεκτρική ποικιλία περίπου 50 χιλιομέτρων (31 μίλια), καθώς και Fruh δήλωσε ότι η αντοχή του ηλεκτρικού κινητήρα έχει υποβοηθηθεί από μηχανικούς να παρέχουν ομαλή «ακτή» στις ταχύτητες πλεύσης, όπου η C-Class μετατρέπει το ντίζελ κινητήρα, καθώς και εκτός λειτουργίας ανάλογα με το φορτίο της πεταλούδας. “Έχει μια εξαιρετικά ομαλή μετάβαση”, είπε. “Ο ηλεκτρικός κινητήρας είναι ένα τόσο ισχυρό gadget που μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό.”
Επίσης, θα υπάρξει μια υβριδική έκδοση της αναθεωρημένης C-Class με βάση την τετρακύλινδρο βενζίνη. Αναμένεται να φτάσει στην αγορά γύρω από την ίδια ώρα με το C 300 DE, αν και η Mercedes μπορεί να επιλέξει να κρατήσει το ντεμπούτο της μέχρι το φθινόπωρο του Παρισιού.

Πιστεύετε ότι ένα υβριδικό ντίζελ είναι μια μεγάλη ιδέα; Ας καταλάβουμε τις σκέψεις σας παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *