πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Οι αυτοκινητιστές του Ηνωμένου Βασιλείου εξοικονομούν £ 750 ετησίως με ένα όχημα plug-in

Οι αυτοκινητιστές του Ηνωμένου Βασιλείου εξοικονομούν £ 750 ετησίως με ένα όχημα plug-in

Οι αυτοκινητιστές του Ηνωμένου Βασιλείου στέκονται για να εξοικονομήσουν £ 750 ετησίως σε φόρο καθώς και κόστος καυσίμων μεταβάλλοντας σε εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές αυτοκινήτων (ULEVS), μια νέα μελέτη έρευνας Με την εκστρατεία Go Ultra Low αποκάλυψε.
Τα αριθμητικά στοιχεία δείχνουν ότι το τυπικό κόστος για την καύσιμη βενζίνη ή το ντίζελ είναι περίπου 12 πένες ανά μίλι, ενώ μια ισοδύναμη δαπάνη για εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές αυτοκινήτων (οχήματα που εκπέμπουν λιγότερο από 75g/km CO2) είναι μόλις δύο πένες ανά μίλι . Επί του παρόντος, όλα τα ULEV είναι είτε υβρίδια plug-in είτε εντελώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Εξηγούνται νέες πολιτικές VED οδικής φορολογίας
Εάν όλοι οι αυτοκινητιστές του Ηνωμένου Βασιλείου εκμεταλλεύτηκαν αυτές τις περικοπές εξόδων, η γενική εξοικονόμηση κόστους από την ULEV θα συσσωρευτεί σε 24,5 δισεκατομμύρια λίρες ετησίως σε όλα τα 32,6 εκατομμύρια αυτοκίνητα του έθνους.
Ο Hetal Shah, επικεφαλής της εκστρατείας Go Ultra Low, δήλωσε: “Με το κόστος των καυσίμων από μόλις δύο πένες ανά μίλι, χωρίς φόρο οδών, χωρίς χρέωση συμφόρησης, καθώς και δωρεάν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων σε πολλές τοποθεσίες, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα παρουσιάζουν σίγουρα μια επιτακτική πρόταση. Με απλά λόγια: τα πολύ περισσότερα που οδηγείτε, τα πολύ περισσότερα που αποθηκεύετε. ”
Τα έξοδα για εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές αυτοκινήτων βρίσκονται στο UP
Ωστόσο, αυτές οι εξοικονόμηση κόστους δεν θα διαρκέσουν για πάντα, όπως ο εκπρόσωπος της RAC Simon Williams δήλωσε στο Automobile Express: “Ενώ τα οφέλη από το κόστος ανά μίλι από τα αυτοκίνητα εξαιρετικά χαμηλής απόρριψης είναι απλά να βλέπουν, η κυβέρνηση ελαχιστοποιεί ή αφαιρεί πολλά Τα νομισματικά κίνητρα για να παρακινήσουν την ανάληψη τους στην πρώτη θέση-η οποία θα αποθαρρύνει για κάθε ατομική πίστη να πάρει ένα νέο αυτοκίνητο. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *