πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η Porsche αγοράζει ένα μερίδιο στο RIMAC

Η Porsche αγοράζει ένα μερίδιο στο RIMAC

Porsche αγόρασε μειοψηφία μειοψηφίας στην Electric Car Brand Rimac, την εταιρεία πίσω από την εταιρεία πίσω από το Concept One Hypercar. Σε δήλωση, η RIMAC δήλωσε ότι η συμφωνία στοχεύει να υποστηρίξει τη θέση του ως κορυφαίου προμηθευτή τεχνολογίας EV και κατασκευαστή ηλεκτρικών οχημάτων υψηλής απόδοσης.
Το RIMAC με έδρα την Κροατία ιδρύθηκε το 2009 από τον CEO Mate Rimac και έχει αναπτυχθεί για να απασχολήσει 400 άτομα στα περίχωρα του Zagreb. Η θυγατρική της Greyp Bikes, η οποία περιλαμβάνεται επίσης στην Porsche Partnership, βασίζεται στην ίδια θέση και αναπτύσσει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Μετά την συμφωνία της Porsche, ο Mate Rimac παραμένει ο πλειοψηφικός μέτοχος της Rimac.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Προεπισκόπηση Motor Show του Παρισιού 2018
Το RIMAC είναι καλύτερα γνωστό για την ιδέα του One Hypercar, η οποία χρησιμοποιεί έναν ηλεκτρικό κινητήρα 1.270bhp για να παραδώσει έναν χρόνο 0-62 μίλια / ώρα 3,3 δευτερολέπτων και μια κορυφαία ταχύτητα 221 μίλι / ώρα. Αυτό ακολουθήθηκε από την αναπτήρα και ισχυρότερη έννοια στο 2017 Geneva Motor Show και στη Γενεύη 2018 αντιμετωπίσαμε στο RIMAC C_TWO, τον διάδοχο της έννοιας, με το σύστημα οδήγησης 1.888bhp.
Η Porsche κάνει το άλμα στην αγορά EV με το δικό της αθλητικό αυτοκίνητο Taycan με βάση την έννοια της αποστολής E, αλλά θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την επάρκεια του Rimac σε αυτόν τον τομέα κάτω από τη νέα συμφωνία.
• Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προς πώληση
Μιλώντας για τη δέσμευση με την Porsche, ο Mate Rimac δήλωσε: “Η είσοδος στη συνεργατική συνεργασία με την Porsche AG είναι ένα σημαντικό βήμα στη στρατηγική μας για να γίνει ένας κορυφαίος προμηθευτής τεχνολογίας EV στους παγκόσμιους ΚΑΕ. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε κερδίσει υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης από τους επενδυτές, τους εταίρους και τους πελάτες μας και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε συναρπαστικά έργα με τους πελάτες μας σε όλη την αυτοκινητοβιομηχανία ».
Ο Lutz Meschke, αναπληρωτής πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής για τη χρηματοδότηση και στην Porsche εξήγησε τη θέση της εταιρείας του. “Πιστεύουμε ότι οι ιδέες και οι προσεγγίσεις του RIMAC είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρες, γι ‘αυτό ελπίζουμε να συμμετάσχουμε σε στενή συνεργασία με την εταιρεία με τη μορφή αναπτυξιακής εταιρικής σχέσης”.
Τι θα σημαίνει η συμφωνία με το RIMAC για το μέλλον των Porsche EVs; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *