πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το ένα πέμπτο των γονέων και των παππούδων δεν βάζουν παιδιά σε παιδικές θέσεις

Το ένα πέμπτο των γονέων και των παππούδων δεν βάζουν παιδιά σε παιδικές θέσεις

πολύ περισσότερο από το ένα πέμπτο των γονέων και των παππούδων που παίρνουν τα παιδιά στο αυτοκίνητό τους δεν χρησιμοποιούν παιδικά καθίσματα, αποκάλυψε νέα έρευνα.
Από τους 605 γονείς και τους παππούδες που ερωτήθηκαν από το RAC, το 22 % παραδέχτηκε ότι δεν έβαλαν τα παιδιά σε κάθισμα αυτοκινήτων όποτε τα μεταφέρουν, με το 16 % να λένε ότι παραμελούν να το κάνουν πολύ σπάνια, το 3 % δεν κατάφερε να το κάνει Συχνά και άλλα τρία τοις εκατό λέγοντας ότι δεν έβαλαν τα παιδιά σε παιδικές θέσεις τακτικά.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Πώς να επιλέξετε το καλύτερο κάθισμα αυτοκινήτου παιδιού
Οι γονείς και οι παππούδες ηλικίας 45 έως 54 ετών είναι οι χειρότεροι παραβάτες, με έξι τοις εκατό να παραδέχονται ότι συχνά απέτυχαν να χρησιμοποιούν παιδικά καθίσματα. Περίπου το 18 % των γονέων ηλικίας 17 έως 34 ετών ήταν ένοχοι για να το κάνουν πολύ σπάνια, όπως και το 16 % των παππούδων ηλικίας άνω των 65 ετών. Τα δεδομένα δείχνουν ότι οι άνδρες είναι πολύ πιο πιθανό από τις γυναίκες να διαπράξουν το αδίκημα, με αναλογία 17 τοις εκατό έως 15 τοις εκατό.
Η μεγαλύτερη δικαιολογία που έδωσαν οι αυτοκινητιστές που παραδέχονται ότι δεν έβαλαν τα παιδιά τους σε ένα παιδί ήταν ότι δεν είχαν κάθισμα μαζί τους, όπως ήταν σε ένα άλλο αυτοκίνητο – το 54 % το είπε αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *