πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το New Mercedes SL που οφείλεται το 2019 με την Επαναστατική νέα πλατφόρμα

Το New Mercedes SL που οφείλεται το 2019 με την Επαναστατική νέα πλατφόρμα

το νέο drop -top -top -top -top -top -top -top -top -top – και αποκαλύπτεται εδώ στις αποκλειστικές μας εικόνες – θα καθαρίσει σημαντικά την πράξη της και θα μοιραστεί πολύ περισσότερα από ποτέ Με τον αδελφό του στην περιοχή, το SLK Roadster.
Η Mercedes βρίσκεται σε αποστολή να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των νέων μοντέλων της, ακόμη και τα σπορ αυτοκίνητα, τόσο από την άποψη του CO2 που εκπέμπουν όσο και από την ταχύτητα με την οποία μπορούν να κατασκευαστούν.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Μέρος αυτής της βελτίωσης έχει επιτευχθεί με την υιοθέτηση των κοινών αρχιτεκτονικών MFA και MRA κοινών αρχιτεκτονικών για μοντέλα εμπρός και πίσω τροχών. Επιτρέπει στα αυτοκίνητα όπως η κατηγορία Α, η CLA και η GLA που πρέπει να κατασκευαστούν στις ίδιες γραμμές, γεγονός που απλοποιεί τη διαδικασία παραγωγής και δίνει στην εταιρεία μεγαλύτερη ευελιξία.
Ωστόσο, η Automobile Express έχει μάθει ότι η Mercedes σχεδιάζει τώρα να ξεκινήσει μια τρίτη αρχιτεκτονική που θα στηρίξει τόσο τις νέες αντικαταστάσεις SL όσο και τις αντικαταστάσεις SLK.
Η SL έχει σήμερα τη δική της πλατφόρμα πλαισίου, αλλά θα μεταβεί στη νέα αρχιτεκτονική σπορ αυτοκινήτων (ή MSA για σύντομο χρονικό διάστημα) μέχρι το τέλος αυτής της δεκαετίας.
Η Mercedes αναπτύσσει αυτή τη στιγμή στη Γερμανία και δείχνει ότι τα αυτοκίνητα θα μοιράζονται ορισμένα στοιχεία, όπως το μπροστινό διάφραγμα και τα τμήματα της ανάρτησης, και υποδεικνύει ότι όλα τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν αυτό το σασί θα κατασκευαστούν στο ίδιο εργοστάσιο στη Βρέμη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *