πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Η ιδέα του Nissan X-Trail 4Dogs οδηγεί τη μέθοδο στο Canine Comfort

Η ιδέα του Nissan X-Trail 4Dogs οδηγεί τη μέθοδο στο Canine Comfort

Η Nissan ανταποκρίθηκε σε μια έρευνα που υποδηλώνει ότι σχεδόν το 90 % των ιδιοκτητών σκύλων κατοικίδιων ζώων θα πάρουν αυτοκίνητα και φορτηγό με φιλικά προς τα ζώα χαρακτηριστικά με την παροχή ενός X-Trail με Αυτό το πακέτο IDEA 4DOGS.
Το Nissan X-Trail 4Dogs Idea μετατρέπει την περιοχή εκκίνησης του κοινού SUV σε ένα διαμέρισμα 445 λίτρων ταξιδιού που είναι επιπλωμένο με δερμάτινο δέρμα για σκούπισμα για δύο κατοικίδια ζώα.

Το επαναπροσανατολισμένο πίσω μέρος είναι εφοδιασμένο με ντους 360 ° για απλό καθαρισμό μετά από λασπώδεις περιπάτους, καθώς και περιλαμβάνει επίσης ένα στεγνωτήριο για την εξάλειψη της υγρασίας από την υγρή γούνα.
Μια διαφάνεια-άποψη κερδίζει πρόσβαση στη ράμπα και στη συνέχεια επιτρέπει στα σκυλιά να σκαρφαλώνουν στην πλάτη με ευκολία, όπου μπορούν να ξεκαθαρίσουν πάνω στο κρεβάτι υψηλής ποιότητας που παρέχεται. Οι ιδιοκτήτες μπορούν να εξασφαλιστούν για την ασφάλεια των κατοικίδιων ζώων τους κατά τη διάρκεια των ταξιδιών χάρη σε μια συνοδευτική ταξιδιωτική πλεξούδα για χρήση κατά τη μεταφορά.
Άλλες προσθήκες περιλαμβάνουν ένα μπολ χωρίς διάκριση, καθώς και ηλεκτρονικό διανομέα θεραπείας, αν και το Pièce de Résistance της Nissan είναι το αμφίδρομο «σκυλί-cam», που επιτρέπει στον αυτοκινητιστή καθώς και τον σκύλο να βλέπει ο ένας τον άλλον μέσω 10 ιντσών Οθόνη LCD εγκατεστημένη στην εκκίνηση.
Το σύστημα έχει ενσωματωθεί στο σύστημα ψυχαγωγίας του X-Trail, το οποίο επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να παρέχουν ηρεμιστικά μηνύματα στα σκυλιά τους μέσω ενός ήχου συνδέσμου ο οποίος, περίεργα, δεν έχει ονομαστεί «The Walkies-Talkie».
• Τα καλύτερα 4x4s καθώς και SUVs για αγορά
“Τα χαρακτηριστικά των 4DOG Nissan X-Trail είναι πραγματικά καλά-considered, καθώς και το καλύτερο για να βγάλουν οικογενειακά κατοικίδια ζώα σε όλες τις καιρικές συνθήκες”, δηλώνει ο Vet Rachel Homeny. “Συγκεκριμένα, τα ρούχα καθώς και η ξηρή απόδοση επιτρέπουν στα σκυλιά να είναι σκυλιά, έτσι οι ιδιοκτήτες δεν απαιτούν να ανησυχούν για την αναστάτωση των αυτοκινήτων και του εσωτερικού φορτηγού”.
Παρόλο που η ιδέα 4Dogs είναι προσαρμοσμένη για χρήση σε ζώα, οι πελάτες δεν θα πρέπει να ανησυχούν για πολύ πιο παραδοσιακές ανάγκες: διαφορετικά προϊόντα μπορούν να εξαλειφθούν για να κάνουν μέθοδο για ψώνια, καθώς και οι εφεδρικοί τροχοί που προσφέρονται σε περίπτωση διάτρησης ελαστικών .
8

“Είναι αφαίρεση από την ερευνητική μελέτη ότι για τους ιδιοκτήτες σκύλων κατοικίδιων ζώων, τα σκυλιά είναι ένα κρίσιμο μέρος της οικογένειας”, παρατήρησε ο Ryan Envise, επικεφαλής διαφημιστικός διευθυντής για το X-Trail. “Η εξασφάλιση της προστασίας των κατοικίδιων ζώων τους είναι συνήθως εξίσου ζωτικής σημασίας με τη διασφάλιση ότι τα παιδιά είναι άνετα και ευτυχισμένα”.
Η ιδέα του 4Dogs είναι, όπως υποδηλώνει το όνομα, απλώς μια ιδέα για τώρα, αν και μας έδωσε κάποια σοβαρά πόδια για σκέψη. Πρέπει να καταλήξει να είναι μια αλήθεια σε οποιοδήποτε είδος σημείου στο μέλλον, μπορούμε μόνο να οραματιστούμε ότι καταλήγουμε να είναι μια λειτουργία mutt-have σε νέα trails της Nissan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *