πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Ανανεωμένο Kia Venga που εμφανίζεται στο Παρίσι Μοτινητή Εμφάνιση

Ανανεωμένο Kia Venga που εμφανίζεται στο Παρίσι Μοτινητή Εμφάνιση

Η KIA έχει ενημερώσει το Venga Mini-MPV με μια νέα εμφάνιση, ενημερωμένο εσωτερικό, καθώς και μερικά πρόσθετα προαιρετικά πρόσθετα. Έχει εκτεθεί σήμερα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, πριν από την πώληση στην Ευρώπη στις αρχές του επόμενου έτους.
Οι αλλαγές στο εξωτερικό περιλαμβάνουν μια μεγαλύτερη μάσκα με επανατοποθετημένο σήμα, καθώς και ένα νέο κατώτερο μπροστινό προφυλακτήρα που συνδυάζει τους Foglamps με νέα LED Daytime Lights. Το New Chrome Trim θέτει το όχημα χωριστά στο πίσω μέρος, όπως και τα συμπλέγματα LED ουράς, ενώ υπάρχουν επίσης νέα σχέδια τροχών κράματος.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Αποκάλυψε το Facelift Kia Rio 2015
Οι εσωτερικές τροποποιήσεις περιλαμβάνουν σκούρο μεταλλικό επένδυση με έντονες προόδους καθώς και νέα πρότυπα καθισμάτων, που αναπτύχθηκαν για να αυξήσουν την ποιότητα. Το προαιρετικό σύνολο περιλαμβάνει τώρα ένα νέο θερμαινόμενο τιμόνι, καθώς και το ενημερωμένο σύστημα πλοήγησης ήχου Video της Kia, το οποίο διαθέτει οθόνη επτά ιντσών. Υπάρχει επίσης μια νέα κάμερα πίσω προβολής.
• Αποκάλυψε το Kia Optima T-Hybrid
Τα τσιμπήματα απόδοσης έχουν γίνει σε όλη την ποικιλία του κινητήρα για να βοηθήσουν το όχημα να ικανοποιήσει τα πρότυπα εκκένωσης του Euro V. Η νέα τεχνολογία STOP-START συνεπάγεται εκπομπές CO2 για την μείωση του πετρελαίου 1,4 λίτρων από 119g/km σε 114g/km.
Το αναβαθμισμένο Venga, που παράγεται στη Σλοβακία, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις αρχές του 2015. Η επίσημη τιμολόγηση θα αποκαλυφθεί σύντομα, αν και είναι πιθανό να παραμείνει παρόμοιο με το παρόν εύρος, το οποίο ξεκινά από £ 13.095.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *