πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Η δύναμη Pester από τα παιδιά ωθεί τους γονείς προς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η δύναμη Pester από τα παιδιά ωθεί τους γονείς προς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

τα παιδιά πιέζουν τους γονείς τους να πάρουν ηλεκτρικά οχήματα, έχει προτείνει μια νέα μελέτη.
Περίπου το 67,8 % των παιδιών λένε ότι πιστεύουν ότι τα ηλεκτρικά και τα υβριδικά αυτοκίνητα είναι καλά για τον πλανήτη, με το 55,3 % των γονέων να παραδέχονται ότι τα παιδιά τους θα ήθελαν να πάρουν ένα EV.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για να πάρετε το 2022

Τα δεδομένα προήλθαν από μια έρευνα 1.250 παιδιών – ηλικίας μεταξύ επτά και 12 – και των γονέων ή των κηδεμόνων τους, που διεξήχθησαν από την Peugeot. Αποκάλυψε ότι το 54,2 % των παιδιών προσπάθησε να πάρει τους γονείς τους να είναι πολύ πιο φιλικοί προς το περιβάλλον με ανακύκλωση ή επαναχρησιμοποίηση αντικειμένων, καθώς και αγοράζοντας ένα ηλεκτροκίνητο όχημα.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Είναι ενδιαφέρον ότι το 72,2 % των παιδιών που ερωτήθηκαν δήλωσαν ότι συμβουλεύονται ή εμπλέκονται στις αγορές που κάνουν οι γονείς τους, συμπεριλαμβανομένης της λήψης ενός νέου αυτοκινήτου.
Ο David Peel, Διευθύνων Σύμβουλος της Peugeot UK, δήλωσε: “Είναι υπέροχο να δούμε την επόμενη γενιά αγοραστών αυτοκινήτων που ενδιαφέρονται για πλήρη ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα και να γνωρίζουν ότι κατανοούν τις θετικές επιπτώσεις που έχουν αυτά τα αυτοκίνητα στο περιβάλλον.
“Έχοντας αυτό κατά νου, είναι πραγματικά θετικό να δούμε μέσα από την έρευνά μας πόσο επιρροή παιδιά είναι στις αποφάσεις αγοράς που κάνουν οι γονείς τους”.
Η Peugeot σκοπεύει να προσφέρει μια ηλεκτροκίνητη επιλογή για κάθε μοντέλο στην περιοχή του μέχρι το 2023. Τα 508 Hatch και 508 SW Estate είναι ήδη διαθέσιμα για να πάρουν υβριδικά plug-in, ενώ τα 3008 μπορούν επίσης να αγοραστούν με ένα PHEV Powertrain, παράλληλα με το Pure-EV Εκδόσεις του 208 Hatch και του 2008 SUV.
Θέλετε να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο; Δείτε τους καλύτερους παρόχους ηλεκτρικής χρέωσης εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *