πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized 2022 Παγκόσμια αυτοκίνητα και φιναλίστ του φορτηγού της χρονιάς αποκάλυψαν

2022 Παγκόσμια αυτοκίνητα και φιναλίστ του φορτηγού της χρονιάς αποκάλυψαν

Το 2022 World Cars και το Truck of the Year είναι ένα βήμα καλύτερο να αποκαλυφθεί, με μια λίστα με 28 σχέδια που ξεδιπλώνονται σε δέκα φιναλίστ. καθώς και ο εξαιρετικά δικός μας αρχισυντάκτης, ο Steve Fowler βρίσκεται στην κριτική επιτροπή.
Τα κορυφαία δέκα περιλαμβάνουν μια σειρά από μοντέλα, με ηλεκτρικά αυτοκίνητα να παίρνουν τέσσερα σημεία, μαζί με οικογενειακές προσφορές όπως το Hyundai Tuscon, καθώς και με τον ενθουσιώδη Toyota GR86.

Volkswagen ID.4 Ονομασμένα Παγκόσμια Αυτοκίνητα και Φορτηγό της Χρονιάς 2021

Το Q4 E-Tron της Audi κάνει επίσης τη λίστα, χάρη στην Slick Interior Tech καθώς και στην ισχυρή σειρά πραγματικού κόσμου, με το Cupra Formentor να είναι μια ακόμη είσοδος από τον όμιλο Volkswagen. Δύο συγγενείς της Κορέας EV στον τύπο του KIA EV6 καθώς και στο Hyundai Ioniq 5 είναι επίσης παρόντες, το τελευταίο έχει στεφθεί αυτόματα αποκαλύπτει αυτοκίνητα και φορτηγό της χρονιάς το 2021.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η Genesis εμφανίζεται επίσης με το Executive Saloon της G70 που εμφανίστηκε ως μέρος της εισόδου της μάρκας στην ευρωπαϊκή αγορά. Το Ford Mustang Mach-e φέρνει την αθλητική δυναμική καθώς και ένα ομαλό στυλ στο τραπέζι, ενώ το Lexus NX κέρδισε ψήφους με βάση το ηλεκτροκίνητο κινητήρα του καθώς και το πολυτελές εσωτερικό. Το νέο Honda Civic ολοκληρώνει την πρώτη δεκάδα, καθώς και θα προσγειωθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο το επόμενο έτος αποκλειστικά σε υβριδικό πρόσχημα.
Τα παγκόσμια αυτοκίνητα και το φορτηγό της χρονιάς θα αποκαλυφθούν στο 2022 New York Worldwide Auto Show, που έχει επιλεγεί από μια ομάδα 102 δημοσιογράφων αυτοκινήτων από όλο τον κόσμο. Πολλές άλλες νίκες ταξινόμησης είναι και για τις αρπαγές, όπως το παγκόσμιο ηλεκτρικό όχημα της χρονιάς-οι υπερβολικές EQs Mercedes καθώς και η τεχνολογική BMW IX συμμετέχουν στο Audi E-Tron GT, Ford Mustang Mach-e καθώς και Hyundai Ioniq 5 στη μάχη για την πρώτη θέση.
Υπάρχουν επίσης βραβεία για το καλύτερο αυτοκίνητο απόδοσης, τα καλύτερα αυτοκίνητα υψηλού επιπέδου και τα φορτηγά, καθώς και το καλύτερο μητροπολιτικό αυτοκίνητο, καθώς και κάθε σχέδιο σε κάθε ταξινόμηση θα προχωρήσει στο κεφάλι για να ολοκληρώσει τα παγκόσμια αυτοκίνητα και το στυλ φορτηγών της χρονιάς. Αυτό θα επιλεγεί από μερικούς από τους πιο σεβαστούς σχεδιαστές αυτοκινήτων και φορτηγών στον κόσμο, όπως ο Ian Callum καθώς και ο Tom Matano, προηγουμένως επικεφαλής του στυλ στη Mazda. Τα Audi E-Tron GT, Kia EV6, Ford Mustang Mach-e, Hyundai Ioniq 5 καθώς και η Mercedes Eqs έκανε το καθένα τα τελευταία πέντε.

Τα τρία πρώτα αυτοκίνητα και οι υποψήφιοι του φορτηγού της χρονιάς θα αποκαλυφθούν στις 15 Μαρτίου, με νικητές σε όλες τις ταξινομήσεις να εκτίθενται στο show της Νέας Υόρκης στις 13 Απριλίου.
Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη λίστα των νικητών του 2021 νέων αυτοκινήτων και των βραβείων φορτηγών …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *