Η VW Touareg R-Line

η Volkswagen ξεκίνησε μια νέα εκδοχή R-Line της αθλητικής εμφάνισης του Touareg, καθώς και την κοπή της τιμής του CC.
Με βάση το υψόμετρο Touareg, η γραμμή R παίρνει ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών ‘Tarragona’, πολύ πιο επιθετικούς προφυλακτήρες και πλευρικές φούστες και φώτα LED μπροστά και πίσω. Το εσωτερικό έχει αναβαθμιστεί επίσης, με ένα σύνολο πλακών R-Line και μια πανοραμική ηλιοροφή.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ενώ ο τυποποιημένος εξοπλισμός σε όλα τα Touaregs περιλαμβάνει δερμάτινη ταπετσαρία, Sat-Nav, DAB και Bluetooth, το μοντέλο R-Line παίρνει επίσης το κλειδί-go και μια ηλεκτρικά τροφοδοτημένη πόρτα.
Το Touareg R-Line είναι διαθέσιμο με κινητήρα V6 3,0 λίτρων που παράγει είτε 201BHP είτε 242bhp και όλα έρχονται σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων.
Το ντίζελ με χαμηλότερη ισχύς κοστίζει £ 44.025, ενώ το μοντέλο 242bhp κοστίζει £ 45.645.
Μαζί με τη νέα R-Line Touareg, η Volkswagen ανακοίνωσε επίσης ότι θα μειώσει την τιμή του CC. Κάθε έκδοση είναι τώρα τουλάχιστον £ 470 φθηνότερη, με το λιγότερο ακριβό στην περιοχή που κοστίζει τώρα £ 24.050.
Το μοντέλο με τις καλύτερες πωλήσεις είναι το CC GT 2.0 TDI 140, το οποίο τώρα κοστίζει £ 1.320 λιγότερο από πριν χάρη στην απομάκρυνση του ACC Adaptive Chassis Control. Οι αγοραστές μπορούν να το καθορίσουν ως επιλογή για επιπλέον £ 850.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *