πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η Honda Jazz για να αποκτήσει νέα βενζινοκίνητη δύναμη 1,0 λίτρων

Η Honda Jazz για να αποκτήσει νέα βενζινοκίνητη δύναμη 1,0 λίτρων

Η Jazz Honda είναι ο καλύτερος υποψήφιος για να λειτουργήσει το New Honda Civic’s 1,0 λίτρων τριών κυλίνδρων βενζινοκινητήρα στο μέλλον, σύμφωνα με το Honda UK’s Head of Cars και φορτηγά Phil Webb.
Μιλώντας για τον νέο κινητήρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, είπε στο Car Express: “Με όλους τους κινητήρες μας θέλουμε να δούμε πού μπορούμε να τα καθιερώσουμε. Οι πελάτες θα το αρέσουν, γι ‘αυτό πιστεύω ότι θα είναι κάτι που θα δούμε να χρησιμοποιήσουμε Αλλού. Εξετάζετε τι έχουμε με την τζαζ, καθώς ποτέ δεν καταλαβαίνετε τι είναι γύρω από τη γωνία. ”
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το crossover HR-V θα ήταν ένας ακόμη υποψήφιος υποψήφιος για τον κινητήρα.
Στο νέο CIVIC, που εκτίθεται στην επίδειξη του Παρισιού, ο κινητήρας παράγει 127bhp, καθώς και μπορεί να συνδυαστεί είτε με ένα εγχειρίδιο έξι ταχυτήτων είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT. Στη τζαζ θα βοηθούσε τα αυτοκίνητα και το φορτηγό να αγωνιστούν με άλλα τριών κυλίνδρων turbo superminis όπως το Ford Fiesta καθώς και το Suzuki Baleno.
• Τα καλύτερα superminis για αγορά τώρα
Η Honda UK αρχίζει επίσης μια ώθηση για να πάρει νεότερους αγοραστές στη τζαζ, η οποία έχει μια κάπως συμβατική εικόνα στη Βρετανία – παρά το γεγονός ότι βλέπει σε άλλες αγορές ως ένα κομψό αυτοκίνητο. Ο Webb μας είπε ότι υπάρχει χώρος για να παίξουμε με την εικόνα του αυτοκινήτου στο Ηνωμένο Βασίλειο: “Το προφίλ ηλικίας μας για την τζαζ μειώνεται, οπότε υπάρχουν πιθανότητες για εμάς εκεί. Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα οργανωμένο για μια κομψή έκδοση, ωστόσο ψάχνουμε πάντα για το τι μπορούμε να κάνουμε για να φέρουμε τους νεότερους πελάτες στις αντιπροσωπείες μας. ”
Στις ΗΠΑ, όπου τα αυτοκίνητα και το φορτηγό διαθέτουν πολύ πιο ισχυρή βενζίνη 1,5 λίτρων με 128bhp, μια αθλητική έκδοση προσφέρθηκε με ένα ζεστό bodykit τύπου Hatch, ωστόσο δεν αναμένουμε ότι τα αυτοκίνητα και το φορτηγό για να βρουν στο Ηνωμένο Βασίλειο- ή αυτόν τον κινητήρα. Ωστόσο, ο νέος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,0 λίτρων δημιουργεί σχεδόν την ίδια ακριβώς ισχύ, καθώς και μπορεί να πάρει κάποιο είδος επωνυμίας ζεστού hatch στη Βρετανία.
Είστε οπαδός της τζαζ Honda; Ας καταλάβουμε γιατί παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *