πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το Citroen C4 θα πρέπει να συμμορφωθεί με το C4 Cactus facelift

Το Citroen C4 θα πρέπει να συμμορφωθεί με το C4 Cactus facelift

Citroen θα τηλεφωνήσει χρόνο κλήσης στο γήρανση C4 Hatchback τους επόμενους μήνες, επιβεβαίωσε ο διευθυντής της γαλλικής μάρκας.
Στη σκηνή κατά την έκθεση του πρόσφατα Facelifted C4 Cactus, ο CEO της Citroen Linda Jackson δήλωσε ότι το C4 θα διακοπεί “τους επόμενους μήνες”, με τον C4 Cactus να καταλήξει να είναι το μοναδικό τμήμα της εταιρείας που παρέχει τώρα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα οικιακά hatchbacks στην πώληση 2017
Το C4 χρησιμεύει ως άμεσος αντίπαλος για όσους αρέσουν στο Ford Focus καθώς και το Vauxhall Astra, καθώς και με το C4 CACTUS που έχει πλέον τοποθετηθεί καλύτερα σε αυτά τα οχήματα με ένα makeover να το πλαισιώνει πολύ περισσότερο από ένα hatchback C-segmay Από ένα crossover, η γήρανση C4 θα συμπιεσθεί τελικά.
Αν και δεν είναι ακόμη εκτός παραγωγής, ο διευθυντής σχεδιασμού της Citroen Xavier Peugeot δήλωσε ότι η επιχείρηση θα σταματήσει να κάνει το C4 “σύντομα”, προσθέτοντας: “Το σημερινό C4 είναι ήδη σχεδόν επτά ετών, οπότε κατανοείτε ότι έπρεπε να αποφασίσουμε, Λοιπόν, όπως ο C4 Cactus θα πάρει το προβάδισμα. ” Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να καλείται ο χρόνος όταν το νέο C4 Cactus χτυπά εκθέματα στις αρχές του επόμενου έτους.
Το Citroen θα εξαρτηθεί από τον C4 Cactus για να οδηγήσει τη γραμμή C-Segment για τουλάχιστον τα επόμενα τρία χρόνια. Εισήχθη το 2014, αυτό θα του έδινε παρόμοια διάρκεια ζωής με τα σύντομα βοσκότοπους C4 μπροστά σε ένα σχεδιασμό της νέας γενιάς C που εμφανίζεται το 2020.
“Θα πρέπει να δώσουμε την αγορά, μετά το C4 Cactus, ένα ακόμη όχημα που φέρνει τις τιμές Citroen”, εξήγησε ο Peugeot.
“Μπορώ να σας πω κάτι που η προσφορά της επόμενης γενιάς C, διάδοχος του C4 Cactus, θα πρέπει να παραμείνει διαφορετική. Πρέπει να μείνουμε πρωτότυπα. ”
Μπορεί η Citroen να υποστηρίξει στον τομέα C με τον C4 Cactus μόνο; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *