πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το Nissan Teatro for Dayz Idea είναι ένας κόμβος κοινωνικού δικτύου στους τροχούς

Το Nissan Teatro for Dayz Idea είναι ένας κόμβος κοινωνικού δικτύου στους τροχούς

Αυτό είναι το Nissan Teatro για το Dayz. Τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά όλων των ηλεκτρικών ιδεών που εκτίθενται εδώ στο 2015 Tokyo Motor Show, που αναπτύχθηκαν για να γοητεύσουν την επόμενη γενιά σοφών που μεγαλώνουν σε προοδευτικά ψηφιακή εποχή.
Με την επικέντρωση της συνδεσιμότητας καθώς και της τεχνολογίας αιχμής, το Teatro for Dayz Idea συνδυάζει το όραμα της ιαπωνικής μάρκας για το μέλλον του τρόπου με τον οποίο οι νέοι θα χρησιμοποιήσουν τα αυτοκίνητά τους με τις συμπαγείς διαστάσεις των γνωστών Kei Cars της Ιαπωνίας.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Tokyo Motor Show 2015: Όλες οι κορυφαίες ιστορίες
Η Nissan έχει δημιουργήσει τον όρο «ιθαγενείς μετοχές» για να εξηγήσει τον τύπο του ατόμου που αναπτύσσεται για το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τη Nissan, αυτοί οι άνθρωποι μοιράζονται συνεχώς εμπειρίες καθώς και ιστορίες στο Διαδίκτυο, καθώς και σύνδεση με καλούς φίλους στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Για το σκοπό αυτό, η Nissan έχει βυθίσει το Teatro για Dayz έξω με μια τεχνολογία για να κρατήσει τους «μεριδούς ντόπιους» ευτυχισμένους.
10

Στο εσωτερικό του, θα ανακαλύψετε καθίσματα στυλ σαλόνι, το οποίο επιτρέπει στους επιβάτες να γυρίζουν καθώς και να ασχολούνται μεταξύ τους, ενώ οι θύρες της πόρτας, τα παύλα καθώς και τα καθίσματα έχουν όλα εφοδιασμένα με ψηφιακές οθόνες που «χρησιμεύουν ως κενό καμβά για έκφραση. «Όλα τα παραδοσιακά κουμπιά καθώς και οι κλήσεις έχουν επίσης αποκολληθεί υπέρ της διαχείρισης της φωνής καθώς και των αισθητήρων κίνησης, οι οποίοι χειρονομούν τη διαχείριση του κλιματισμού καθώς και του συστήματος ήχου.
Από το εξωτερικό, υπάρχουν γνωστά σημάδια στυλ Nissan που παρατηρούνται στη μάσκα V-Motif καθώς και στενοί προβολείς, ωστόσο η Nissan δηλώνει ότι έπεσε πτυχές στυλ που θα απεικόνιζαν ταχύτητα, μέγεθος ή ομορφιά ως “η ταυτότητα αυτού του αυτοκινήτου ανήκει στον ιδιοκτήτη, επίσης Καθώς οι υποθέσεις στυλ κάνουμε απλώς να περιορίσουμε τη δημιουργικότητά τους.
10

“Οι μοιραίοι που μοιράζονται οι ντόπιοι που δαπανώνται σε αυτοκίνητα και φορτηγό θα πρέπει να είναι χρόνος για τη σύνδεση καθώς και να μοιραστούν εμπειρίες με φίλους”, δήλωσε ο γενικός διευθυντής σχεδιασμού προϊόντων της Nissan Hidemi Sasaki. “Δεν μπορούμε πλέον να αντλήσουμε το ενδιαφέρον τους με το ίδιο παλιό αξίες.”
Το Teatro για το Dayz είναι ώριμο για εξατομίκευση ως αποτέλεσμα, με το λευκό εξωτερικό να επιτρέπει σε μια περιοχή για τους ανθρώπους να εξατομικεύουν σοβαρά τα αυτοκίνητά τους και το φορτηγό τους στο μέλλον.
Η ιδέα επωφελείται επίσης από την τεχνογνωσία ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Nissan, με τον ιαπωνικό παραγωγό να καθορίζει το Teatro για το Dayz να “θεωρηθεί ως δείκτης για το τι θα περιμένουν οι άνθρωποι από το μέλλον”.

Τι πιστεύετε για την έννοια της Nissan Teatro; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *