πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Η INFINITI QX30 IDEA που εκτίθεται μπροστά από το ντεμπούτο της Γενεύης

Η INFINITI QX30 IDEA που εκτίθεται μπροστά από το ντεμπούτο της Γενεύης

, καθώς το επόμενο Micra της Nissan πρόκειται να διαμορφωθεί στο show της Geneva Motor στο είδος της έννοιας Sway, το πολυτελές εμπορικό σήμα της εταιρείας Infiniti θα τραβήξει τα περιτύλιγμα από το νέο της QX30 – παρέχοντας Μια ματιά στην έκδοση παραγωγής του συμπαγούς SUV, το οποίο οφείλεται στο εμφανίζεται το 2016.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι ειδικές λήψεις στούντιο δείχνουν πώς θα φανεί το Audi Q3 της μάρκας καθώς και ο αντιπάλων της ποικιλίας Rover Evoque, με τις περισσότερες λεπτομέρειες στυλ να αναμένεται να μεταφερθούν. Η Infiniti το εξηγεί ως σχέδιο που “κοιτάζει πέρα ​​από την πρακτικότητα καθώς και τη συμμόρφωση που αναμένεται από το τμήμα”.
10

Το προφίλ τύπου coupé καθώς και η σκληρή στάση ενσωματώνονται με αξιοσημείωτες γραμμές, καθώς και μια πλαϊνή συσσώρευση. Προσαρμόζει επίσης το νοικοκυριό του Infiniti, με ένα εντυπωσιακό κατώτερο σχέδιο. Το γενικό σχήμα καθώς και το στυλ είναι εξαιρετικά παρόμοιο με το επερχόμενο hatchback Q30 της επιχείρησης, ωστόσο η επένδυση σώματος άνθρακα, καθώς και οι σκληρές skidplates του παρέχουν μια πιο σκόπιμη εμφάνιση.
Όπως και με τα μοντέλα QX50 και Q50 της εταιρείας, το jacked-up QX30 θα βασίζεται στην πλατφόρμα ενός μικρότερου οχήματος-σε αυτή την κατάσταση το q30 hatchback. Αυτός ο σχεδιασμός ανατρέπεται για να εμφανιστεί σε εκθεσιακούς χώρους πριν από το crossover, ακριβώς στα τέλη του 2015, ως αντίπαλος της σειράς BMW 1.
10

Το εσωτερικό αναφέρεται ως “ζεστό και φιλόξενο”, με τέσσερα καθίσματα περιτύλιξης, καθώς και μια ρύθμιση οδήγησης που είναι 30 χιλιοστά υψηλότερα από το hatchback χάρη στην εκκαθάριση 192mm. Στα 4,4 μέτρα, η ιδέα είναι οριακά μεγαλύτερη από το Q3, έτσι είναι πιθανό να προσφέρει παρόμοια επίπεδα περιοχής παρά τη διάταξη τεσσάρων θέσεων.
Και τα δύο σχέδια θα καθίσουν στη νέα MFA Modular Platform της Mercedes, η οποία στηρίζει το hatchback της κατηγορίας Α καθώς και το GLA Little Crossover. Το Infiniti θα δανειστεί επίσης βενζίνη 2,0 λίτρων καθώς και πετρελαιοκινητήρες 2,1 λίτρων από τη Mercedes. Υπάρχει ακόμη και προοπτική για ένα ζεστό QX30 να φαίνεται να παίρνει τον αγώνα στο Audi RS Q3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *