πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Περισσότερες λεπτομέρειες KIA GT4 Stinger Idea

Περισσότερες λεπτομέρειες KIA GT4 Stinger Idea

Αυτές είναι οι τελευταίες φωτογραφίες του teaser της έννοιας Kia GT4 Stinger. Η νέα εικόνα εκθέτει το όχημα από ψηλά, δείχνοντας το αεριζόμενο καπό του αυτοκινήτου καθώς και σκοτεινές γέμους – ένα παραδοσιακό σύνθημα στυλ που υποτίθεται ότι θυμάται ένα αγωνιστικό κράνος καθώς και γείσο.
Η όψη των ματιών του πουλιού εκθέτει επίσης ότι οι οπίσθιοι τροχοί του αυτοκινήτου εκτοξεύονται πιο συχνά από τα μέτωπα, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει λάθος ότι ο Stinger είναι πίσω τροχός. Η επιχείρηση έχει επίσης επαληθεύσει ότι η ιδέα είναι ζωγραφισμένη σε ένα χρώμα που ονομάζεται ανάφλεξη κίτρινο.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η Kia έχει επίσης κυκλοφορήσει περισσότερες ζουμερές λεπτομέρειες μπροστά από το ντεμπούτο της στο Ντιτρόιτ. Καταλαβαίνουμε τώρα ότι θα ονομάζεται GT4 Stinger καθώς και θα τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 211bhp 211bhp 211bhp, οδηγώντας τους πίσω τροχούς μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων έξι ταχυτήτων. Ανακαλύψαμε επίσης ότι το Stinger θα αναπτυχθεί μόνη της, προσαρμοσμένη πλατφόρμα που έχει ανεξάρτητη αναστολή διπλής τιμής.
• Kia News καθώς και κριτικές
Το Detroit Motor Show στις 13 Ιανουαρίου, το GT4 Stinger σχεδιάστηκε στο American Style Center της Kia στην Καλιφόρνια καθώς και μια αξιοσημείωτη ανάπτυξη της σημερινής γλώσσας του Kia. Η πιο εντυπωσιακή λειτουργία είναι μια πολύ μεγαλύτερη πλωτή μάσκα «τίγρης μύτη» που κυριαρχεί στο μπροστινό άκρο καθώς και λάμπει λευκό γύρω από την περίμετρο της.
Επίσης ορατές είναι δύο στήλες λωρίδων LED, αντί των παραδοσιακών προβολέων, καθώς και ένα ζευγάρι αεραγωγών στον αέρα τροφοδοσίας Bonnet στον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα κάτω. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Kia, η ιδέα είναι εξοπλισμένη με διαχωριστή ινών άνθρακα κάτω από τον μπροστινό προφυλακτήρα για να ενισχύσει την πτώση. Είναι επίσης εξοπλισμένο με κράματα κλειδώματος 20 ιντσών με ένθετα από ίνες άνθρακα για να βοηθήσουν στη μείωση του βάρους.
Αυτά είναι SHOD με ελαστικά P-Zero 275/35R20 Pirelli. Οι τροχοί καλύπτουν το Brembo Gran Tourismo δύο τεμαχίων διασταυρωμένου δίσκων φρένων που συσφραγούνται από δαγκάνες τεσσάρων εμβολιών.
Η Kia παίζει τα χαρτιά της κοντά στο στήθος της σχετικά με τη δυνατότητα αυτής της παραγωγής 2+2 coupe, επιμένοντας την άσκηση του styling σε αυτό το στάδιο. Ωστόσο, η Kia δεν ήταν ποτέ δειλή για την επιθυμία της να προσθέσει ένα αθλητικό όχημα στη σύνθεση. Το 2011, ο Ευρωπαίος Διευθύνων Σύμβουλος Paul Philpott μας είπε: “Το 2011 καθώς και το 2012 πρόκειται για την ίδρυση της μάρκας. Ωστόσο, για το 2013 καθώς και για το 2014, πιστεύουμε για τα σχέδια Halo που τεντώνουν την επιχείρηση προς τα εμπρός. ”

Η Kia έχει επίσης επαληθεύσει ότι μια έκδοση παραγωγής της ιδέας GT του 2011 θα κυκλοφορήσει το 2016 – αν και δεν εξακολουθεί να μην αφαιρεί εάν θα χρησιμοποιήσει μια διάταξη πίσω ή μπροστά τροχού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *