πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Οι νόμοι που οργανώνονται για πολύ ευκολότερη δίωξη επικίνδυνων ποδηλάτων

Οι νόμοι που οργανώνονται για πολύ ευκολότερη δίωξη επικίνδυνων ποδηλάτων

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να διευκολύνει τους ποδηλάτες να διωχθούν σε καταστάσεις όπου έπληξαν τους πεζούς. Μιλώντας στο LBC σχετικά με τις επερχόμενες τροποποιήσεις στον κώδικα αυτοκινητόδρομου, ο γραμματέας του καθορισμού για τη μεταφορά Grant Shapps αποκάλυψε την πρόθεσή του να σπάσει κάτω από την επικίνδυνη ποδηλασία.
Το Τμήμα Μεταφοράς (DFT) επαλήθευσε αυτό, με έναν εκπρόσωπο που λέει Automobile Express: “Έχουμε μερικούς από τους ασφαλέστερους δρόμους στον κόσμο, ωστόσο αυτή η κυβέρνηση είναι αφιερωμένη στην κατασκευή τους ακόμη και ασφαλέστερων.

Καλύτερα πτυσσόμενα ποδήλατα 2021

“Ελέγχουμε τις τροποποιήσεις που μας επιτρέπουν να διώκουμε πολύ πιο εύκολα τους επικίνδυνους ποδηλάτες, καθώς και να παρέχουμε πολύ πιο σταθερές καθώς και άμεσες οδούς ποδηλασίας στις πόλεις και στις πόλεις, οι οποίες διαχωρίζονται φυσικά από τους πεζούς καθώς και . ”
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Το DFT πρόσθεσε ότι ήταν ζωτικής σημασίας οποιοσδήποτε τύπος νέων νομοθεσιών είναι ισορροπημένη, καθώς και η κίνητρα της ποδηλασίας, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ήδη αυστηρές νομοθεσίες σε τοποθεσία για τους ποδηλάτες. Οποιοσδήποτε τύπος προτεινόμενων τροποποιήσεων για τη δίωξη επικίνδυνων ποδηλάτων πολύ πιο γρήγορα θα υπόκειται σε δημόσια διαβούλευση, δήλωσε ο DFT.
Οι ποδηλάτες που αφιερώνουν σωματικές βλάβες μπορούν ήδη να διωχθούν τόσο για την οδήγηση όσο και για την εξαγριωμένη οδήγηση, με μέγιστη κατηγορία δύο ετών φυλάκισης. Ένα πρόστιμο £ 1.000 μπορεί επίσης να παραδοθεί σε όσους κύκλωμα υπό την επήρεια ποτού ή ναρκωτικών.
Οι τροποποιήσεις του κώδικα αυτοκινητοδρόμων που τέθηκαν σε ισχύ στις 29 Ιανουαρίου περιλαμβάνουν την εισαγωγή ιεραρχίας των χρηστών του δρόμου, γεγονός που δείχνει ότι τα οχήματα πρέπει να παρέχουν μέθοδο στους ποδηλάτες, ωστόσο οι ποδηλάτες πρέπει να παρέχουν μέθοδο στους πεζούς.
Θα θέλατε να δείτε αυστηρότερες νομοθεσίες που διέπουν τους ποδηλάτες στο δρόμο ή είναι ήδη αυστηροί ήδη; Εγγραφείτε στη διαμάχη στα σχόλια…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *