πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το καπάκι ανυψώθηκε σε ομαλά νέα Rolls-Royce Dawn Convertible

Το καπάκι ανυψώθηκε σε ομαλά νέα Rolls-Royce Dawn Convertible

Το μελλοντικό SUV του Rolls-Royce είναι τεράστιο, ωστόσο πριν δούμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μάρκας, θα υπάρξει μια νέα αυγή για τα ρολά-επίσης καθώς αυτό είναι.
Το Rolls-Royce Dawn είναι ένα υπερβολικό νέο τετραγωνικό μετατρέψιμο, καθώς και αυτόματη αποκάλυψη με τον σκηνοθέτη Giles Taylor για να πάρει μια καλύτερη ματιά πριν από το ντεμπούτο του σήμερα στο Show Motor Show της Φρανκφούρτης.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Παρόλο που χρησιμοποιεί τα ίδια ακριβώς βάσεις όπως το Wraith Coupe-οι πιο επικεντρωμένοι σε οδηγούς κυλίνδρους ποτέ-ο Taylor είναι γρήγορος να επισημάνει ότι η αυγή δεν είναι μόνο ένα wraith χωρίς καμία στέγη. “Η πρώτη απόφαση που κάναμε ήταν να το αντιμετωπίσουμε ως αυτοκίνητα και φορτηγό από μόνη της”, μας είπε. “Αυτό σήμαινε ότι υπήρχαν μερικές προκλήσεις.
• Τα καλύτερα αυτοκίνητα και φορτηγά υψηλής ποιότητας για αγορά τώρα
28

“Το κλειδί ήταν να πάρει το κατάστρωμα όσο το δυνατόν χαμηλότερο για να προσφέρει μια μακρά, ομαλή κομψότητα με την κουκούλα κάτω. Όταν αυτό ήταν σωστό, το ύφος ρέει φυσικά. ”
Επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες καθώς και να αφαιρεθεί για να δείτε τι μιλάει ο Taylor. Αν και οι αναλογίες του είναι παρόμοιες με τις Wraith’s, η ανερχόμενη γραμμή πάνω από τον πίσω τροχό – που επισημαίνεται από εκείνο το πορτοκαλί pinstripe – έρχεται σε αντίθεση με τον πτωτικό ώμο του Wraith, ο οποίος φέρνει τον Taylor στο επόμενο βασικό σημείο του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *