πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το New Aston Martin Valkyrie Spider μπαίνει στην εβδομάδα αυτοκινήτων Monterey

Το New Aston Martin Valkyrie Spider μπαίνει στην εβδομάδα αυτοκινήτων Monterey

Εάν είστε το είδος που πιστεύει ότι το Aston Martin Valkyrie δεν είναι αρκετά αποκλειστικό, τότε η βρετανική μάρκα σας έχει καλύψει με αυτό – το νέο Valkyrie Spider.
Ξεκίνησε σε μια αποκλειστική εκδήλωση μόνο για πρόσκληση στο Pebble Beach Concours d’Elegance και είναι το ταχύτερο ανοιχτό όχημα που έχει κατασκευάσει ο Aston Martin μέχρι σήμερα. Η παραγωγή θα περιορίζεται σε μόλις 85 παραδείγματα παγκοσμίως και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το επόμενο έτος.

Aston Martin DB5 Goldfinger: Specs, Gadgets and Review

Το Aston Martin Valkyrie Spider τροφοδοτείται από τον ίδιο υβριδικό κινητήρα V12 που βρίσκεται στο μοντέλο σταθερής οροφής, το οποίο έχει συνδυασμένη απόδοση 1.160bhp και ροπής 900nm.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Περιλαμβάνει έναν κινητήρα V12 που έχει φυσικά αναρρόφηση 6,5 λίτρων, έναν ηλεκτρικό κινητήρα τοποθετημένο στο κιβώτιο ταχυτήτων, ένα ελαφρύ πακέτο μπαταρίας και ένα σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας (KERS), το οποίο είναι παρόμοια με την τεχνολογία που βρίσκεται στους δρομείς της Formula One της βρετανικής μάρκας.
Ο Aston Martin λέει ότι ο κινητήρας έχει αρκετό γρύλο για να ωθήσει την αράχνη Valkyrie σε μέγιστη ταχύτητα 205 μίλια / ώρα με την οροφή. Τοποθετήστε το πλαίσιο οροφής και ο αριθμός αυτός ανεβαίνει στα 217 μίλια / ώρα χάρη στη βελτιωμένη αεροδυναμική που φέρνει.
Ωστόσο, ενώ ο κινητήρας παραμένει αμετάβλητος πάνω από το σκληρό αυτοκίνητο, ο Aston Martin έπρεπε να κάνει μερικές τροποποιήσεις στο πλαίσιο του Valkyrie Spider για να αντισταθμίσει τη δύναμη που χάθηκε με την αφαίρεση της οροφής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *