πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Οι νέες νομοθεσίες που εισήχθησαν για να επιτρέψουν την απομακρυσμένη διαχείριση αυτοκινήτων και φορτηγών αυτοκινήτων

Οι νέες νομοθεσίες που εισήχθησαν για να επιτρέψουν την απομακρυσμένη διαχείριση αυτοκινήτων και φορτηγών αυτοκινήτων

αυτόματη στάθμευση των αυτοκινήτων και του φορτηγού σας μέσω απομακρυσμένης διαχείρισης θα είναι σύντομα νόμιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού η κυβέρνηση αποκάλυψε τροποποιήσεις στους νόμους οδήγησης του Ηνωμένου Βασιλείου.
Παρόλο που σήμερα προορίζονται για σχέδια υψηλής τεχνολογίας όπως η σειρά BMW 5, το Remote Manage Auto Parking επιτρέπει στους οδηγούς να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους και τα φορτηγά που χρησιμοποιούν το βασικό FOB ή μια εφαρμογή smartphone, καθώς και μπορεί να είναι ιδιαίτερα πρακτική για όσους έχουν μειωμένη κινητικότητα.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Αυτοκίνητα χωρίς οδηγό: Ό, τι απαιτείτε να γνωρίζετε
Ωστόσο, οι νομοθεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου που περιβάλλουν την απομακρυσμένη διαχείριση των συστημάτων στάθμευσης αυτοκινήτων έχουν προηγουμένως μια γκρίζα περιοχή, ενώ οι αρχηγοί που δηλώνουν ότι η “αβεβαιότητα” μπορεί να οδηγήσει τις αρχές να τις μεταφράζουν ως “παραβίαση” των κανονισμών που σχετίζονται με τη χρήση ενός χειρός έξυπνο τηλέφωνο κατά την οδήγηση .
Μετά από μια δημόσια διαβούλευση καθώς και την έγκριση από τον οδηγό καθώς και την εταιρεία απαιτήσεων οχημάτων (DVSA), οι νομοθεσίες που περιβάλλουν το πρόβλημα έχουν ενημερωθεί, με τις τροποποιήσεις που προκύπτουν από τον Ιούνιο του 2018.
Μια ρήτρα έχει επίσης προστεθεί στον κωδικό αυτοκινητόδρομου (ο ίδιος δεν είναι νομικό έγγραφο), διαβάζοντας: “Μπορείτε να σταθμεύσετε το όχημά σας χρησιμοποιώντας μια φορητή απομακρυσμένη εφαρμογή ή συσκευή. Η εφαρμογή ή το gadget πρέπει να είναι νόμιμο, καθώς και δεν πρέπει Άλλα άτομα που κινδυνεύουν όταν το χρησιμοποιείτε. ”
Ωστόσο, ο κώδικας θα επισημάνει ότι οι αυτοκινητιστές θα “εξακολουθούν να είναι υπεύθυνοι για το όχημα” όταν χρησιμοποιούν απομακρυσμένες συσκευές στάθμευσης αυτοκινήτων, καθώς και πρέπει να βεβαιωθούν ότι είναι χωρίς κίνδυνο να χρησιμοποιήσει το σύστημα, παραμένοντας στη διαχείριση του οχήματος ανά πάσα στιγμή . Οι οδηγοί δεν πρέπει επίσης να χρησιμοποιούν τέτοια συστήματα (μερικά από τα οποία διαχειρίζονται μέσω smartphone) για οποιοδήποτε είδος άλλου λόγου όταν απομακρυσμένα αυτόματα στάθμευση των αυτοκινήτων τους.
• Ακριβώς πώς να γοητεύσετε ένα εισιτήριο στάθμευσης αυτοκινήτου
Ο ιερέας μεταφορών Jesse Norman δήλωσε: “Χαρακτηριστικά όπως το Remote Manage Auto Parking καθώς και βοηθούν στον αυτοκινητόδρομο να έχουν την προοπτική να μετατρέψουν τα αυτοκίνητα και τα ταξίδια φορτηγών, προσθέτοντας υψηλότερη ευκολία καθώς και προσβασιμότητα στους οδηγούς, για να εξασφαλίσουν ότι μπορούν να σταθμεύουν καθώς και να οδηγούν με το αυτοκίνητο περισσότερη εμπιστοσύνη. ”
Η διαβούλευση ήταν προηγουμένως ευπρόσδεκτη από τον Mike Hawes, διευθύνοντα σύμβουλο της Εταιρείας κατασκευαστών αυτοκινήτων, καθώς και των εμπόρων, οι οποίοι δήλωσαν: “Αυτές οι προτάσεις, παρέχοντας σαφήνεια καθώς και εμπιστοσύνη στους καταναλωτές, είναι εξαιρετικά νέα. Χαιρετίζουμε τη συνεχιζόμενη δέσμευση της κυβέρνησης να διατηρήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στην πρώτη γραμμή της συνδεδεμένης καθώς και της αυτόνομης προόδου των οχημάτων καθώς και της ανάπτυξης. ”
Πιστεύετε ότι ο απομακρυσμένος αυτοκινητόδρομος είναι μια μεγάλη ιδέα; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *