πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η VW Caravelle παίρνει δύναμη 2,0 λίτρων TSI, ενώ το Caddy πηγαίνει βενζίνη

Η VW Caravelle παίρνει δύναμη 2,0 λίτρων TSI, ενώ το Caddy πηγαίνει βενζίνη

Volkswagen Industrial Vehicles αποκάλυψε ότι θα φέρει μια ποικιλία βενζινοκινητήρων στη βιομηχανική ποικιλία του οχήματος το 2016. Το Volkswagen Caddy Panel Van καθώς και το Caddy Η Life People Carrier, μαζί με το Volkswagen Caravelle MPV, θα προσφέρεται με επιλογές βενζινοκινητήρων που κυμαίνονται από 1,2 λίτρων TSI σε μια έκδοση του 2,0 λίτρων TSI που ανακαλύφθηκε στο Gold GTI Hot Hatch.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Caddy καθώς και η Life Caddy θα προσφέρονται με τρεις βενζινοκινητήρες-ένα 1,2 λίτρων 83bhp που συνδυάζεται με ένα εγχειρίδιο 5 ταχυτήτων, έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 101bhp από το Golf BlueMotion, καθώς και έναν κινητήρα 1,4 λίτρα με κινητήρα 1,4-λίτρα με κινητήρα 1,4 λίτρων με 1,4 λίτρων με 1,4 λίτρων 123bhp, το οποίο διαθέτει εγχειρίδιο έξι ταχυτήτων ή αυτόματο DSG επτά ταχυτήτων.
Το Caravelle προσφέρεται με κινητήρα 2,0 λίτρων που δημιουργεί 148bhp ή 201bhp – τον ίδιο ακριβώς κινητήρα που χρησιμοποιείται στο Golf GTI. Ο κινητήρας χαμηλότερης ισχύος περιλαμβάνει ένα εγχειρίδιο έξι ταχυτήτων, ενώ ο κορυφαίος κινητήρας προσφέρεται αποκλειστικά με αυτόματο DSG επτά ταχυτήτων. Αυτοί οι κινητήρες προσφέρονται μόνο στο Caravelle SE Short -Wheelbase, καθώς και όχι στο φορτηγό του πίνακα μεταφορέων – ακόμα.
Οι νέοι κινητήρες μπορεί να είναι μια απάντηση στο σκάνδαλο «Dieselgate», όπου η εφαρμογή λογισμικού στα σχέδια VW ανακαλύφθηκε ότι μειώνει τεχνητά τις εκπομπές NOx σε επίσημες δοκιμές. Πολλοί υποψήφιοι αγοραστές μπορεί να έχουν αναβληθεί από την έννοια του ντίζελ ως αποτέλεσμα, καθώς και οι νέες προσθήκες βενζίνης στην ποικιλία της Volkswagen μπορεί να προσφέρουν μια εναλλακτική λύση. Η αγορά βιομηχανικών οχημάτων κυριαρχείται από πετρελαιοκινητήρες, ωστόσο οι εξελίξεις σε υπερτροφοδοτούμενες βενζινοκινητήρες μπορεί να δουν αυτή τη μετατόπιση.
• Ελέγξτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την καταστροφή των εκπομπών Volkswagen εδώ
Οι νέοι κινητήρες θα εκπέμπουν από 123-137g/km του CO2 στο Caddy, καθώς και 206-210g/km στο Caravelle. Οι ποικιλίες χρήσης καυσίμου από 47,1 mpg έως 53,3 mpg στο caddy καθώς και 30,7 mpg-31,4 mpg στο caravelle.
Η ποικιλία βενζίνης ξεκινά από £ 14.475 εξαιρουμένων του ΦΠΑ, ενώ τα βενζινάδικα είναι διαθέσιμα από £ 30.230 εξαιρουμένων του ΦΠΑ.
Θα αγοράζατε βενζίνη; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *