πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το πρόβλημα του αυτοκινήτου αυτή την εβδομάδα αποκαλύπτει

Το πρόβλημα του αυτοκινήτου αυτή την εβδομάδα αποκαλύπτει

με τμήματα της χώρας κάτω από αρκετές ίντσες χιονιού καθώς και πάγο, το πρόβλημα του αυτοκινήτου αυτής της εβδομάδας αποκαλύπτει στις 23 Ιανουαρίου 2013 – διαθέτει το ειδικό τεστ 4×4 mega. Για να σηματοδοτήσουμε την εισαγωγή της νέας BMW 320I XDRIVE, συγκεντρώσαμε πέντε διαφορετικά συστήματα τεσσάρων τροχών-συμπεριλαμβανομένου του Quattro εξοπλισμένου Audi A6 Allroad καθώς και του Subaru XV καθώς και του μακροπρόθεσμου διαχωρισμού 50:50 4WD – για να ανακαλύψετε ποια αντιμετωπίζει την χειμερινή περίοδο του Ηνωμένου Βασιλείου.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Επίσης, σε αυτό το εβδομάδα, έχουμε πλήρη προστασία του Detroit Motor Show, με λεπτομέρειες σχετικά με την επικείμενη Honda NSX, ολοκαίνουργια Audi RS7 καθώς και BMW 3 σειρές-rivalling Infiniti Q50.
Στους δίσκους, βρισκόμασταν πίσω από το τιμόνι της ολοκαίνουργιας Skoda Octavia για πρώτη φορά, εκτός από το Facelifted Ford Fiesta, Peugeot RCZ, Audi R8 Spyder καθώς και Mazda MX-5.
Επιπλέον, έχουμε τις πιο πρόσφατες αναθεωρήσεις προϊόντων, τους οδηγούς αγοράς καθώς και τις ειδήσεις των καταναλωτών, εκτός από τις απόψεις του Mike Rutherford σχετικά με την απόφαση της Honda να μειώσει 800 καθήκοντα στο εργοστάσιό της στο Swindon.
Το τεύχος 1.252 προσφέρεται για αγορά τώρα, με τιμή £ 2,45. Εναλλακτικά, μπορείτε να απαιτήσετε ασφάλιση έξι προβλήματα για £ 1 καθώς και να έχετε το περιοδικό που παρέχεται απευθείας στην πόρτα σας εβδομαδιαίως ή να κατεβάσετε τη νέα έκδοση iPad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *