πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το κόστος των φορολογικών δίσκων μπορεί να αναγκάσει τα οχήματα από το δρόμο

Το κόστος των φορολογικών δίσκων μπορεί να αναγκάσει τα οχήματα από το δρόμο

μια ερευνητική μελέτη από την Automobile Data Professional Cap έχει εκθέσει ότι η δαπάνη της φορολόγησης ορισμένων οχημάτων επτά ετών είναι τώρα περίπου το ένα τρίτο της συνολικής τους αξίας.
Η CAP δήλωσε ότι πιστεύει ότι το ζήτημα προήλθε από τις τροποποιήσεις σε ζώνες εργασίας για την άσκηση αυτοκινήτων (VED), οι οποίες εισήχθησαν το 2006 για να τιμωρήσουν τα υψηλότερα οχήματα CO2.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Αυτό δείχνει ότι τα οχήματα καταχωρούνται λαμβάνοντας υπόψη ότι στις 23 Μαρτίου 2006, με εκπομπές μεταξύ 226 καθώς και 255G/χλμ. Τώρα δαπάνες £ 475 για φόρο.
Το 2006 Renault Laguna 3.0 initiale Automobile με 237g/km κοστίζει τώρα £ 475 για να φορολογήσει – σχεδόν το 35 % της αξίας του – ενώ το 2006 Citroen C5 3.0 ειδικό αυτοκίνητο κοστίζει επίσης £ 475 για φόρο, το οποίο είναι πολύ περισσότερο από 33 τοις εκατό της αξίας του.
Σύμφωνα με το CAP, ο κίνδυνος είναι ότι τα οχήματα αυτά θα κατέληξαν γρήγορα να είναι άχρηστα, παρά τη δημιουργία αρκετά χαμηλών εκπομπών, καθώς τα παλαιότερα, λιγότερο οικονομικά αποδοτικά αυτοκίνητα τείνουν να οδηγούνται λιγότερο.
Η CAP κάλεσε την κυβέρνηση να μειώσει τα επιτόκια VED για οχήματα που το φθινόπωρο στις αγκύλες L καθώς και το M μετά από μια συγκεκριμένη ηλικία στην αγορά για να σταματήσει μια σπατάλη αυτοκινήτων που προκαλούν αρκετά ζημιά στο περιβάλλον.
Ένας εκπρόσωπος της CAP δήλωσε ότι η διάλυση των λειτουργικών οχημάτων προς όφελος ενός φορολογικού δίσκου “κάνει μια ψευδαίσθηση” περιβαλλοντικών φόρων, καθώς οι ιδιοκτήτες έχουν ήδη τείνουν να περιορίζουν τα χιλιόμετρα τους, καθώς τα οχήματα είναι αρκετά αντιοικονομικά.
Είπε: “Βρισκόμαστε τώρα σε τρελή περίσταση, όπου τα εντελώς μεγάλα οχήματα έχουν καταλήξει να είναι αντιοικονομικά για να κατέχουν, αφού τα έξοδα της φορολόγησης τους θα μπορούσαν σύντομα να τεχνικά τη μισή αξία του αυτοκινήτου τους.
“Αυτό δείχνει πολύ περισσότερο, καθώς και πολλά περισσότερα οχήματα θα καταλήξουν να είναι ανυπόφοροι, καθώς και θα πρέπει να διαλυθούν πολύ πριν από το τέλος της ευεργετικής ζωής τους”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *