πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized 530bhp Η Bentley Mulsanne Speed ​​κάνει ντεμπούτο στο Paris Motor Show

530bhp Η Bentley Mulsanne Speed ​​κάνει ντεμπούτο στο Paris Motor Show

Bentley αποκάλυψε τη νέα ταχύτητα Mulsanne – μια έκδοση 530bhp, 190mph της ναυαρχίδας Limo – σε μια εκδήλωση προεπισκόπησης μπροστά από το Motor Show του Παρισιού.
Η ταχύτητα διαθέτει το 6,75 λίτρων Twin-Turbo V8 από το τυπικό αυτοκίνητο, αλλά με νέους μπεκ ψεκασμού, ένα νέο θάλαμο καύσης και νέα μπουζί.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Αυτό συνδυάζεται με τις ενημερώσεις του χρονισμού μεταβλητής βαλβίδας και του στροβιλοσυμπιεστή για να βελτιωθεί η ισχύς κατά 25 ίππους. Επιπλέον, υπάρχει ακόμη και 13 % βελτίωση στην οικονομία καυσίμου σε 19,3 mpg. Ο Bentley λέει ότι μεταφράζεται σε επιπλέον 50 μίλια από μια πλήρη δεξαμενή καυσίμου.
Με την πρόσθετη ισχύ και το επαναβαθμονοειδές κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ ταχύτητας, η ταχύτητα Mulsanne μπορεί να σπριντ από 0-62 μίλια / ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα-τέσσερα δέκατα ταχύτερα από το πρότυπο Mulsanne. Αυτή η κορυφαία ταχύτητα των 190 μίλια / ώρα είναι μια χρήσιμη 6mph υψηλότερη.
Το επίκεντρο είναι η συμμετοχή του αυτοκινητιστή πολύ περισσότερο από ποτέ, και ο Bentley έχει συμπεριλάβει μια νέα λειτουργία ‘S’ στο κιβώτιο ταχυτήτων. Αυτό διατηρεί τις στροφές πάνω από 2.000 σ.α.λ. για να βεβαιωθείτε ότι είναι διαθέσιμο το μεγαλύτερο μέρος της ροπής του αυτοκινήτου όταν πατάτε το γκάζι.
Η ανάρτηση έρχεται τώρα με μια λειτουργία αθλητισμού, ενισχύοντας το σύστημα αέρα-sprung. Οι λειτουργίες Bentley και Comfort είναι επίσης διαθέσιμες, ενώ οι προσαρμοσμένοι επιτρέπουν στους αυτοκινητιστές να αναμειγνύουν και να ταιριάζουν με τις ρυθμίσεις του κινητήρα, του τιμόνι και της ανάρτησης.
Η ταχύτητα Mulsanne επισημαίνεται από τη σκοτεινή απόχρωση στα φώτα ουράς, τους προβολείς και το χρωμίου. Οι εσωτερικές αλλαγές επεκτείνονται σε νέα ένθετα από ίνες άνθρακα, ενώ η προδιαγραφή οδήγησης Mulliner έρχεται ως στάνταρ, συμπεριλαμβανομένων των καθισμάτων διαμαντιών. Αναμείνετε μια τιμή £ 250.000, με πρώτες παραδόσεις το χειμώνα.
Η Bentley έχει επίσης κάνει το πρότυπο Mulsanne 13 τοις εκατό πολύ πιο αποτελεσματικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *