πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Κανένας θάνατος δεν καταγράφηκε ποτέ σε ένα Volvo XC90 στο Ηνωμένο Βασίλειο

Κανένας θάνατος δεν καταγράφηκε ποτέ σε ένα Volvo XC90 στο Ηνωμένο Βασίλειο

, το Volvo XC90 έχει συνήθως ανακοινωθεί ως ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα και τα χρήματα φορτηγών μπορούν να αγοράσουν, καθώς και μια νέα ανάλυση των επίσημων ατυχημάτων που υποστηρίζουν τα πολλά βραβεία του .
Εμπειρογνώμονες από την ερευνητική μελέτη της ThatCham ανέλυσαν τις επίσημες στατιστικές της κυβέρνησης που παρέχονται από την αστυνομία, τη διασταύρωση τους ενάντια στα δεδομένα ασφαλιστικής κάλυψης, καθώς και δεν ανακάλυψαν κανένα αρχείο για κανέναν που πεθαίνει ποτέ μέσα σε ένα XC90-είτε ως ταξιδιώτης είτε ως οδηγός-μεταξύ του 2004 καθώς και 2017, τα πρώτα και τα τελευταία χρόνια για τα οποία είναι διαθέσιμα στοιχεία.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ο Matthew Avery, διευθυντής ερευνητικής μελέτης στο Thatcham, δήλωσε στο Auto Express: “Συχνά όταν ένα όχημα είναι καινούργιο, δεν βλέπετε θανάτους, καθώς χρειάζεται χρόνος για τα σχέδια να αναπτύξουν αριθμούς πωλήσεων. Ωστόσο, έχουμε περίπου 14 χρόνια ιστορίας του XC90, καθώς και αυτό ξεχωρίζει. ”
• Τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα και τα φορτηγά προς πώληση 2018
Περίπου 70.000 XC90 έχουν προσφερθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που εισήχθη το αρχικό σχέδιο το 2002, καθώς και η Avery εξήγησε ότι τα δεδομένα ισχύουν τόσο για τα αρχικά αυτοκίνητα όσο και για το φορτηγό, καθώς και το παρόν μοντέλο, που εισήχθη το 2014 – δηλαδή το MK 1 (απεικονίζεται Παρακάτω) είναι πιθανό να αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία αυτών των ετών μη θανατηφόρων. “Το παλιό XC90 είναι εξαιρετικά καλό. Όσον αφορά τους ανθρώπους που σκοτώνονται, σε 14 χρόνια, δεν βλέπω κανένα “, δήλωσε ο Avery.
Οι ειδήσεις κάνουν πολλά για να ενισχύσουν την αντικειμενική δήλωση της Volvo ‘Vision 2020’ ότι κανείς δεν πρέπει να σκοτωθεί ή να τραυματιστεί σοβαρά σε ένα από τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά της εταιρείας μέχρι την ημερομηνία αυτή. “Όταν κοιτάζετε την αξίωση της Volvo το 2020, καθώς και το μείγμα ενεργών και παθητικών συστημάτων, ίσως μπορούν να το επιτύχουν”, δήλωσε ο Avery.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *