πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το Peugeot 108 χωρίς κινδύνους από το τσεκούρι καθώς και το Electric

Το Peugeot 108 χωρίς κινδύνους από το τσεκούρι καθώς και το Electric

Διευθυντής Peugeot Jean-Phillipe Imparato έχει επαληθεύσει ότι υπάρχει μεγάλη ζωή στα 108 αυτοκίνητα και φορτηγό της πόλης-με μια ηλεκτρική αντικατάσταση μιας πιθανότητας – Ενώ τα μεγαλύτερα σχέδια θα ήταν κάτι που σκέφτεται όταν η συγχώνευση της γονικής μάρκας PSA με την FCA είναι πλήρης.
Με μερικά αυτοκίνητα και κατασκευαστές φορτηγών που ακούγονται ήδη το Knell Death για τα αυτοκίνητα της πόλης, η Imparato δήλωσε ότι η επιχείρησή του θα διατηρήσει την παραγωγή των 108 του.

Τα καλύτερα αυτοκίνητα και φορτηγά της πόλης για να πάρουν το 2022

Μιλώντας αποκλειστικά στο Automobile Express, ο Imparato δήλωσε: “Κάναμε μια απόφαση μερικές εβδομάδες πίσω ότι θα διατηρήσουμε τα 108 στη σειρά μας. Γιατί; Δεδομένου ότι αυτά τα αυτοκίνητα και το φορτηγό έχουν προσιτή επιτυχία καθώς και, δεδομένου ότι είναι κρίσιμο – στο Ηνωμένο Βασίλειο πωλούμε περίπου έξι χιλιάδες αυτοκίνητα και φορτηγά το χρόνο.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

“Ωστόσο, δεν θέλω να χάσω χρήματα σε οποιοδήποτε είδος αυτοκινήτων και φορτηγών στη σύνθεση μου, καθώς προσπαθώ να εξασφαλίσω την υπολειμματική αξία των αυτοκινήτων και των φορτηγών μου στο Peugeot. Έτσι θα διατηρήσουμε τα 108 μέχρι ο πελάτης να μας πει «Δεν υπάρχουν παιδιά, δεν θέλουμε να το είδος πιο».
Ενώ τα αυτοκίνητα της πόλης και τα φορτηγά πρόκειται να εξαφανιστούν από ορισμένες παραστάσεις κατασκευαστών στην προσπάθεια να μειώσουν τα τυπικά στοιχεία του CO2, η Peugeot δεν έχει αυτό το πρόβλημα. “Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικά θετικό επίπεδο CO2 καθώς και δεν χρειάζεται να αγωνιζόμαστε από την άποψη του CO2”, δήλωσε ο Imparato.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *