πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το New Audi E-Tron Electric SUV: Τιμολόγηση, προδιαγραφές και πλήρεις λεπτομέρειες

Το New Audi E-Tron Electric SUV: Τιμολόγηση, προδιαγραφές και πλήρεις λεπτομέρειες

Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Audi, το E-Tron SUV, θα κοστίσει από £ 70.805 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αν και επίσημα πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να καταθέσουν μια κατάθεση £ 1.000 σε ασφαλή πρόσβαση προτεραιότητας. Οι πρώτες παραδόσεις πελατών οφείλονται την άνοιξη.
Το E-Tron είναι ένα SUV 4,9 μέτρων που δημιουργήθηκε για να καθίσει μεταξύ των Q5 και Q7. Μπορείτε να δείτε επιρροές από όσους αρέσουν στο Q8, αλλά υπάρχουν ειδικές πινελιές e-tron, όπως μια μάσκα φλάντζας και, πολύ πιο ριζικά, κάμερες που αντικαθιστούν τους κανονικούς πλευρικούς καθρέφτες.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προς πώληση
Το σχήμα του είναι σχετικά συμβατικό, όμως-μια αντανάκλαση της ανατροφοδότησης των πελατών, σύμφωνα με τον εξωτερικό σχεδιαστή Stephan Fahr-Becker. Είπε: “Στις κλινικές οι πελάτες μας ρώτησαν:” Μπορούμε απλώς να έχουμε ένα ωραίο ηλεκτρικό όχημα; “Αν καταλήξαμε με κάτι που έμοιαζε με μια λανθάνουσα φάλαινα, κανείς δεν θα ήταν έτοιμος γι ‘αυτό”.
35

Το E-Tron θα έχει ένα ζευγάρι ηλεκτρικών κινητήρων, ένα σε κάθε άξονα. Η μπροστινή μονάδα έχει 168bhp και το πίσω 188bhp και μπορούν να προσφέρουν μια συνδυασμένη έξοδο «ώθησης» 402bhp για έως και 10 δευτερόλεπτα. Η Audi δεν αναφέρει το βάρος, πέρα ​​από το να λέει ότι το E-Tron θα είναι πάνω από δύο τόνους-αλλά οι κινητήρες είναι αρκετά ισχυροί για να πάρουν το αυτοκίνητο από 0-62 μίλια / ώρα σε λιγότερο από έξι δευτερόλεπτα και σε 124 μίλια / ώρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *