πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Detroit Motor Show 2013: Top 10

Detroit Motor Show 2013: Top 10

1. Mercedes CLA
Πλήρης ιστορία >> Η κυνική μεταξύ σας μπορεί να καλέσει το νέο CLA μόνο μια κατηγορία Α με μια μπότα, αλλά είναι πολύ πιο έξυπνο από αυτό. Η Mercedes δημιούργησε μια ακόμη θέση άλλοι κατασκευαστές δεν είδαν να έρχονται και περιμένουμε πλήρως να αποκομίσουν τις ανταμοιβές, προσελκύοντας μια πλημμύρα νέων πελατών στο εμπορικό σήμα. Φαινόταν υπέροχο και στη σάρκα – όλες οι ομαλές καμπύλες και οι τεντωμένοι μυς.
2. Chevrolet Corvette Stingray
Πλήρης ιστορία >> Η συνάφεια του Corvette είναι περιορισμένη για τους αγοραστές στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά στο Ντιτρόιτ μια νέα έκδοση του All-American Supercar είναι μεγάλα νέα. Και ο Chevrolet έσπασε το προσκήνιο, φέρνοντας πίσω το υποβλητικό όνομα «Stingray» από τη δεκαετία του εξήντα. Με τα πάνελ του σώματος άνθρακα, ένα πλαίσιο αλουμινίου και ένα σχέδιο σαγόνι, αυτό το νέο ‘Vette είναι απόλυτα σύγχρονο. Αλλά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ – υπάρχει ακόμα ένα V8 444bhp 6.2 λίτρων κάτω από την κουκούλα.
3. Honda Urban SUV Concept
Πλήρης ιστορία >> Το άλμα στο μικρό SUV Bandwagon δεν είναι κάτι καινούργιο. Στην πραγματικότητα, έχουμε χαλάσει για επιλογή πρόσφατα με μοντέλα όπως το Peugeot 2008, η Renault Captur και η Ford EcoSport. Αλλά η χρήση του Honda φαινόταν ιδιαίτερα ελπιδοφόρα. Η ιδέα του Urban SUV θα βασίζεται στην τζαζ και θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία φέτος (αν και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2015 στο Ηνωμένο Βασίλειο). Η Honda έχει ιστορία να παραμείνει πιστός στο σχεδιασμό μιας έννοιας. Εδώ ελπίζουμε.
4. Το Lexus είναι
Πλήρης ιστορία >> Το βραβείο για την πιο ευχάριστη έκπληξη πηγαίνει στο νέο Lexus είναι – ένα εντυπωσιακό κομμάτι του σχεδιασμού που θα δώσει στους ευθεία Γερμανούς κάτι που πρέπει να σκεφτεί. Η Lexus απειλεί να χτίσει κάτι εκπληκτικό για λίγο τώρα, με έννοιες όπως το εκπληκτικό LF-LC. Το νέο είναι παραδίδει αυτή την υπόσχεση, με την τσιμπημένη μπροστινή μάσκα και τα φώτα LED που μοιάζουν με λεπίδες που καθιστούν το μπροστινό άκρο εντελώς μοναδικό. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε την ισορροπία τριών πόρτες που έχει υποσχεθεί για κάποιο χρονικό διάστημα το 2014.
5. Concept Ford Atlas
Πλήρης ιστορία >> Η Ford πούλησε 645.000 φορτηγά της σειράς F το 2012-που ισοδυναμεί με πολύ περισσότερο από ένα αυτοκίνητο το λεπτό-και ήταν το καλύτερο αυτοκίνητο της Αμερικής για 31 χρόνια. Έτσι, όταν η Ford αποκαλύπτει το όραμά της για το τι θα είναι η σειρά F στο μέλλον, ο κόσμος κάθεται και ακούει. Ανταποκρίνοντας την κληρονομιά της, η έννοια του Atlas έχει ακόμη και την απόδοση του καυσίμου, με έναν κινητήρα EcoBoost Stop-Start και την ενεργό αεροδυναμική. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να φιλτράρουν την παραλαβή του Ranger στο Ηνωμένο Βασίλειο.

6. Έννοια συντονισμού Nissan
Πλήρης ιστορία >> Η Nissan έχει κάποια έντονη γενεαλογία στην αγορά crossover, με ιστορίες επιτυχίας όπως το Qashqai και το Juke. Έτσι, μια νέα ιδέα SUV είναι συναρπαστικά πράγματα, ειδικά όταν πραγματοποιείται καθώς και η ιδέα συντονισμού. Περίπου το μέγεθος ενός Murano (ένα αυτοκίνητο που δεν φτάνουμε πλέον στο Ηνωμένο Βασίλειο), το Concept Automobile παρουσιάζει τα ενδείξεις σχεδιασμού για κάθε μελλοντικό crossover, συμπεριλαμβανομένου του νέου Qashqai, που θα ληφθεί το 2014. Σημειώστε τους προβολείς Boomerang και Cutaway C- Πυλώνα – Θα δείτε πολλά περισσότερα από αυτά τα επόμενα χρόνια.
7. Concept Hyundai HCD-14
Πλήρης ιστορία >> Η Hyundai απολαμβάνει πωλήσεις ρεκόρ των δύο μοντέλων Premium, της Genesis and Equus, στην Αμερική. Έτσι, για να γιορτάσουμε την κλοπή του μεριδίου αγοράς από τις καλά εδραιωμένες μάρκες premium, αυτή η ιδέα δείχνει τι είναι πραγματικά ικανοί οι Κορεάτες. Ο τολμηρός σχεδιασμός, με το μπροστινό μέρος του Bluff (που μοιάζει μάλλον με την ιδέα της Aston Martin Lagonda, δεν νομίζετε) θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση και για το Ηνωμένο Βασίλειο. Το Coupe της επόμενης γενιάς, ένα αυτοκίνητο που θα επηρεάσει το HCD-14, θα μπορούσε να αφορά τα βρετανικά εκθεσιακά τμήματα.
8. Infiniti Q50
Πλήρης ιστορία >> Η Infiniti εξακολουθεί να αγωνίζεται να επηρεάσει την Ευρώπη, αλλά αυτό είναι το αυτοκίνητο που ελπίζει ότι θα γυρίσει την παλίρροια. Το πρώτο μοντέλο για τη χρήση της νέας στρατηγικής ονομασίας «Q» και «QX», παρουσιάστηκε με 323bhp 3,7 λίτρων βενζίνης V6 και 355bhp 3,5 λίτρων βενζίνης V6-ηλεκτρικών υβριδικών κινητήρων στο Ντιτρόιτ, αλλά θα πάρει πολύ πιο αποτελεσματικά τέσσερα- Κύλινδρο βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες για την Ευρώπη. Όσο για το σχεδιασμό, είναι μια εγγυημένη βελτίωση, αλλά θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη.
9. Audi RS7
Πλήρης ιστορία >> Αν σας αρέσει ο ήχος της απόδοσης του Corvette, αλλά δεν μπορεί να αντέξει το syperhing styling, τότε το RS7 θα μπορούσε να είναι ιδανικό στο δρόμο σας. Χρησιμοποιώντας το ίδιο 552bhp 4.0-λίτρων V8 ως το νέο RS6 Avant, αλλά κοστίζει περίπου £ 7.000 πολύ περισσότερο σε £ 84.000, το RS7 μπορεί να καλύψει 0-62 μίλια / ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα και να χτυπήσει 189 μίλια / / plant (αν πληρώσετε για να έχετε τον περιοριστή να αφαιρέσει ). Το Mercedes CLS 63 είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μοντέλα AMG και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τις σπινθήρες να πετούν όταν αυτοί οι δύο τιτάνες πηγαίνουν στο κεφάλι στο κεφάλι.
10. Concept BMW 4 Series
Πλήρης ιστορία >> Συναντήσαμε τη νέα ιδέα 4 σε μια εκδήλωση πριν από την εκπομπή του Ντιτρόιτ, αλλά αυτό ήταν το πρώτο δημόσιο αερισμό του αυτοκινήτου. Αυτό που είναι σημαντικό για αυτό το νέο μοντέλο είναι ότι κατά την αλλαγή του ονόματός του από το Coupe 3 σειράς στο 4 series coupe, η BMW έχει εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να το διαχωρίσει από τη σειρά 3 – και αυτό δείχνει ένα πολύ πιο δραματικό σχέδιο. Οι διαστάσεις έχουν τεντωθεί, με ένα κομμάτι που’S 45mm ευρύτερο μπροστά και 80mm στο πίσω μέρος, ενώ η οροφή είναι 16mm χαμηλότερη, επίσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *