πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Το μεσημέρι τις Δευτέρες είναι ο πιο σημαντικός χρόνος για να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο και φορτηγό

Το μεσημέρι τις Δευτέρες είναι ο πιο σημαντικός χρόνος για να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο και φορτηγό

ο πιο σημαντικός χρόνος για την αγορά αυτοκινήτων και φορτηγών στο διαδίκτυο είναι μεταξύ αργά το πρωί καθώς και νωρίς το απόγευμα τη Δευτέρα, σύμφωνα με νέα στοιχεία.
Οι αναλυτές από το BuyAcar – ένας στο διαδίκτυο, καθώς και ο αδελφός τίτλος του Auto Reveal – έχουν διαπιστώσει ότι, αφού ο Coronavirus έπληξε το Ηνωμένο Βασίλειο, ο χρόνος αιχμής για τους πελάτες να κάνουν κλικ στο κουμπί αγοράς έχουν μετακινηθεί από τις 5μμ καθώς και από τις 6μμ μεταξύ 11 π.μ. καθώς και στις 3μμ.

Καλύτερες αντιπροσωπείας αυτοκινήτων και φορτηγών 2021

Ο πιο πιθανός λόγος για αυτό είναι ο αριθμός των ανθρώπων που εργάζονται τώρα από το σπίτι – σύμφωνα με το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών, περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν αυτό το 2020 από τότε που άρχισαν τα αρχεία το 1998.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Περαιτέρω ανάλυση υποδεικνύει ότι αυτά τα αυτοκίνητα και οι αγορές φορτηγών της Δευτέρας συμμορφώνονται με ένα Σαββατοκύριακο έρευνας, μετά την οποία η αγορά αυτοκινήτων σιγά-σιγά επιβραδύνεται για το υπόλοιπο της εβδομάδας.
Είναι ενδιαφέρον ότι η πιο εξέχουσα περίοδος αργά το βράδυ για τους ανθρώπους να αγοράζουν αυτοκίνητα και φορτηγά στο διαδίκτυο είναι μεταξύ 11:00 καθώς και 2πμ από την Τρίτη έως την Τετάρτη, ενώ η δεύτερη πιο εξέχουσα είναι ακριβώς η ίδια περίοδος από το Σάββατο μέχρι την Κυριακή.
Πιστεύεται ότι ο λόγος για τη νύχτα της εβδομάδας είναι τώρα τα πιο σημαντικά νυχτερινά αυτοκίνητα και η υποδοχή αγοράς φορτηγών μπορεί να είναι η αλήθεια ότι οι εργαζόμενοι που εργάζονται από το σπίτι δεν χρειάζεται να σηκωθούν ήδη από την κανονική εκτέλεση για να μετακινηθούν. Αυτό σημαίνει ότι είναι στην ευχάριστη θέση να μείνουν αργότερα περιήγηση καθώς και να αγοράζουν αυτοκίνητα.

Οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων και φορτηγών στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν κατά 27,5% τον Ιανουάριο του 2022

Ο Editor BuyAcar Christofer Lloyd δήλωσε: “Φαίνεται ότι οι άνθρωποι που μπορούν να εργαστούν από το σπίτι πιθανότατα οδηγούν το μοτίβο προς περισσότερα αυτοκίνητα και αγορές φορτηγών κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας. Προηγουμένως υπήρχε ένα πρότυπο κατάργησης των αυτοκινήτων και της δραστηριότητας αγοράς φορτηγών που συμπίπτουν περισσότερο με τα μεσημεριανά διαλείμματα καθώς και την εποχή που οι άνθρωποι είναι πιθανό να ολοκληρώσουν την εργασία για την ημέρα.
“Πιστεύουμε ότι με λιγότερη απαίτηση για διακριτική ευχέρεια σχετικά με την ανάμειξη του ιστού που χρησιμοποιούνται για εμπειρογνώμονες καθώς και προσωπικούς σκοπούς, κάτω από τα άγρια ​​μάτια συναδέλφων ή διαχειριστών, φαίνεται ότι οι καταναλωτές αγοράζουν περισσότερο από ποτέ εκείνη τη στιγμή που τους ταιριάζει.
“Αυτό που δεν έχει αλλάξει, όμως, είναι ότι πολλοί αυτοκινητιστές φαίνεται να απολαμβάνουν την εκκίνηση της εβδομάδας αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο. Πολλοί άνθρωποι φτάνουν στο τέλος του Σαββατοκύριακου με μια αίσθηση φόβου, ωστόσο η αγορά αυτοκινήτων και φορτηγών φαίνεται να έχει πολύ πιο αναζωογονητικό αντίκτυπο στην αρχή της εβδομάδας. ”

Δείτε τα πολύ δημοφιλή αυτοκίνητα και φορτηγά το 2020 μέχρι στιγμής εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *