πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Το Ssangyong J100 για να πάρει σκληρά στην ηλεκτρική αγορά SUV

Το Ssangyong J100 για να πάρει σκληρά στην ηλεκτρική αγορά SUV

Ssangyong έχει αποκαλύψει σχέδια για να πάει στην αγορά μεσαίου μεγέθους All-Electric SUV με ένα σχέδιο που θα χειριζόταν όσους συμπαθούν το Skoda Enyaq καθώς και το Volkswagen ID.4 με μικρότερη ετικέτα κόστους. Codenamed J100, τα νέα αυτοκίνητα και φορτηγό έχουν απεικονιστεί σε εικόνες teaser με σκοπό την εισαγωγή του το 2022.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Δεν έχουν ανακοινωθεί τεχνικές προδιαγραφές για τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά, αν και το 2018, τα εκτεθειμένα σχέδια SSANGYONG για μια λειτουργία που έγινε η πλατφόρμα SUV καθαρής ηλεκτρικής ενέργεια το J100.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά SUV για να φτάσετε τώρα

Η νομισματική ρύθμιση της μάρκας έχει μετατοπιστεί σημαντικά λαμβάνοντας υπόψη ότι τα σχέδια για την πλατφόρμα EV δημοσιοποιήθηκαν. Το Ssangyong μπήκε σε αναγκαστική διαχείριση στα τέλη του 2020, καθώς και με την πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία για εισαγωγή στη νέα πλατφόρμα για το 2024, δεν είμαστε σίγουροι αν το J100 θα χρησιμοποιήσει ένα αφοσιωμένο σχεδιασμό EV ή μια προσαρμοσμένη πλατφόρμα κινητήρα καύσης, όπως το Νέο Korando E-Motion.
Μια επιλογή από εικόνες teaser έχει κυκλοφορήσει για να προεπισκόπηση του οχήματος, το οποίο φαίνεται να δημιουργείται ως ένα σκληρό ηλεκτρικό SUV με πρόθεση εκτός δρόμου. Το στυλ του μοντέλου ενσωματώνει πολλά πιο τυπικά suv cues, όπως η μάσκα τετράγωνο με μεγάλες οριζόντιες σχάρες, καθώς και σκληρή εμφάνιση, καθώς και πλάκες bash, καθώς και το κάλυμμα του εφεδρικού τροχού στην πίσω πόρτα. Φαίνεται μάλλον αντίθετο με οτιδήποτε στην παρούσα σειρά Ssangyong.
Όσον αφορά το μέγεθος, το εμπορικό σήμα ορίζει το J100 ως ένα μεγαλύτερο SUV μεσαίου μεγέθους, αν και θα είναι μικρότερο από το Rexton. Το Ssangyong έχει επίσης επαληθεύσει ότι δημιουργεί ένα ηλεκτρικό φορτηγό, ωστόσο δεν έχει επαληθεύσει εάν αυτό θα είναι παράγωγο του νέου J100.
Σας αρέσει η εμφάνιση του J100; Ας καταλάβουμε στα σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *