πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Best of Copart Blogs: πώς να πάρει Copart αυτοκινήτου σας

Best of Copart Blogs: πώς να πάρει Copart αυτοκινήτου σας

Συνεχίζουμε μας «best of» σειρά blog για να σας δώσει ενημερωμένες εκδόσεις από τα αγαπημένα μας blogs. Αυτή τη φορά, πήραμε ένα blog που δημιουργήθηκε για να απαντήσει σε ένα από τα πολλά μας ζήτησε θέματα: πώς να πάρει όχημα Copart σας. (Μπορείτε να δείτε το πρωτότυπο blog εδώ.)

Copart έχει τώρα πολύ περισσότερα από 200 σημεία σε όλο τον κόσμο, γεγονός που καθιστά την προσφορά και τη λήψη αγόρασε αυτοκίνητο πολύ πιο εύκολο από ποτέ. αλλά όταν έρχεται η ώρα να λάβουν μια αγορά, αυτό που πρέπει να κάνετε; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, έχουμε παρέχονται κάποιες επιλογές για σας εδώ.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συλλέξει Copart αυτοκινήτων αγορά δημοπρασία αυτοκινήτων σας.

Μαζεύοντας Copart το όχημά σας

Η πολύ βολικός τρόπος για να συγκεντρώσει ένα αυτοκίνητο είναι να το πάρει προσωπικά, ειδικά αν τυχαίνει να ζουν κοντά στην τοποθεσία από την οποία αγοράσατε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να πάρετε ένα αυτοκίνητο είναι εξοφλήσει πλήρως και η επαφή του θέση για να προγραμματίσετε μια φορά pick-up. πριν το κάνετε αυτό, σας προτείνουμε αφού μέλους σας αριθμός και ο αριθμός παρτίδας του αυτοκινήτου που πήρε έτοιμο.

Μόλις φτάσετε στην τοποθεσία πάνω στη συμφωνημένη ημέρα, θα φορτώσει το αυτοκίνητό σας στο μεταφορέα σας (σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα φορτηγό καρότσα). Παρακαλώ σημειώστε ότι η διαδικασία φόρτωσης μας είναι ως επί το πλείστον σειρά προτεραιότητας. Ωστόσο, όλα τα βαριά και μεσαία αυτοκίνητα είναι μόνο αυτο-φορτίου.

Πάρτε πολύ περισσότερες πληροφορίες από μαζεύοντας ένα όχημα Copart

Μεταφορικά Μέσα στις Η.Π.Α.

Copart χρησιμοποιεί τρίτων κατασκευαστών επιλογές σε όλη την ΗΠΑ ναυτιλία μέσω επιλεγμένων παρόχων ρυμούλκησης. Για να δούμε αν αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη για εσάς, επισκεφθείτε τις πληρωμές που οφείλονται τμήμα αμέσως μετά τη νίκη του οχήματός σας. Στη θέση και παράδοσης τμήμα των πληρωμών, βεβαιωθείτε ότι ταχυδρομικός / ταχυδρομικό κώδικα σας είναι σωστή, και στη συνέχεια να δημιουργήσει παράδοση, κάνοντας κλικ στο κουμπί αγορά.

Μπορείτε, επίσης, προϋπολογισμού μπροστά από το χρόνο με να πάρει μια εκτίμηση της ναυτιλίας στο πλαίσιο «Τοποθεσία & Παράδοση» στις σελίδες δημοπρασιών μας. απλά εισάγετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα για να πάρετε εκτίμηση σας.

Πάρτε πολύ περισσότερες πληροφορίες για τη ναυτιλία εντός των ΗΠΑ

Διεθνής ναυτιλία

Πριν από την υποβολή προσφορών για ένα αυτοκίνητο, φορτηγό ή SUV σε δημοπρασία Copart αυτοκινήτων, τα μέλη που πρέπει να συντονίσουν τη διεθνή ναυτιλία μπορεί να υπολογίσει τις πιθανές πρόσθετες αμοιβές με το συνολικό τους κόστος αποστολή. Για να το κάνετε αυτό, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα «Ναυτιλία εκτίμηση» της κάθε σελίδας λεπτομερειών πολλά.
Επιλέξτε «International», καθώς και το αγαπημένο μέρος και το λιμάνι.
Σαρώστε τις επιλογές και να επιλέξετε ανάμεσα σε μια λίστα Copart-προτείνουμε φορτωτές.

Μετά από αυτό, η επιλεγμένη αποστολέας θα επικοινωνήσουν με το μέλος και να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Διεθνής μέλη έχουν επίσης δύο άλλες πρόσθετες επιλογές αποστολής:

Οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι – βρείτε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο σε επιλεγμένες χώρες για να βοηθήσει με να πάρει και τη ναυτιλία.
φορείς Lounge – διαθέσιμο σε επιλεγμένες χώρες, Copart Σαλόνια να σας βοηθήσει με τη διαδικασία να πάρει και τη ναυτιλία, καθώς και την πόρτα της προσφοράς στην υπηρεσία πόρτα για το όχημά σας.

Πάρτε πολύ περισσότερες πληροφορίες για τη διεθνή ναυτιλία

Τώρα που ξέρετε πώς να πάρει και την παράδοση το χρονοδιάγραμμα, γιατί να μην το δοκιμάσετε για τον εαυτό σας; βρείτε δίπλα Copart αυτοκινήτου ή μητρώο σας σήμερα!

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Linkedin

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *