πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Η Suzuki αποκαλύπτει τα μελλοντικά σχέδια

Η Suzuki αποκαλύπτει τα μελλοντικά σχέδια

η Suzuki έχει αποκαλύψει σχέδια για την έναρξη πέντε νέα μοντέλα τα επόμενα τρία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου ενός SUV του B-Segmay για να ανταγωνιστεί το Nissan Juke και ένα αποτελεσματικό νέο αυτοκίνητο της πόλης.
Πρώτα για να φτάσετε το καλοκαίρι του 2014 θα αποτελέσει αντικατάσταση για το Splash και το Alto, αλλά με μια μπότα που ταιριάζει με την τρέχουσα Swift. Αυτό το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιό του στην Ταϊλάνδη και θα χρησιμοποιήσει μια τροποποιημένη έκδοση του σημερινού τριών κυλίνδρων βενζινοκινητήρα για να εκπέμπει περίπου 80g/km του C02-καθιστώντας εύκολα τον ηγέτη της τάξης όσον αφορά την αποτελεσματικότητα.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Σύμφωνα με τον διευθυντή πωλήσεων και μάρκετινγκ της Suzuki, Dale Wyatt, το νέο αυτοκίνητο της πόλης θα είχε παρόμοιες διαστάσεις με την εκτόξευση, αλλά θα είχε τιμές για να καθίσει μεταξύ των δύο σημερινών μοντέλων στην περιοχή.
Φέτος η σειρά Swift θα ενημερωθεί με την εισαγωγή μιας πενταπλάσιας έκδοσης του Swift Sport Hot Hatch για να διευρύνει την έκκλησή του και την εισαγωγή ενός μοντέλου 4×4. Προφανώς θα υπάρξει δύο διαφορετική έκδοση του τεσσάρων τροχών Swift. Το πρώτο θα μοιάζει ακριβώς με το πρότυπο αυτοκίνητο, αλλά το Topper Range θα πάρει ένα styling makeover με ένα ανυψωμένο ύψος βόλτα και ελαστικά για να το κάνει άμεσο αντίπαλο στο Fiat Panda 4×4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *