πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized NEW 2020 KIA XBEER PHEV: Τιμές, προδιαγραφές και ημερομηνία κυκλοφορίας

NEW 2020 KIA XBEER PHEV: Τιμές, προδιαγραφές και ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Kia XBEET PHEV (Plug-in Hybrid Vehicle) έχει κυκλοφορήσει επίσημα στο Ηνωμένο Βασίλειο και υπόσχεται στους αγοραστές ένα crossover με έως και 36 μίλια ηλεκτρικής ενέργειας -Μόνο εύρος.
Το υβριδικό σύστημα plug-in είναι γνωστό σε εμάς, καθώς χρησιμοποιείται επίσης στο Kia Niro Phev. Η ισχύς προέρχεται από ένα μείγμα βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων και ηλεκτρικού κινητήρα 60bhp-επιτρέποντας ένα συνδυασμένο 139bhp-και χρησιμοποιεί ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού Hold έξι ταχυτήτων. Το εύρος 36 μιλίων επιτυγχάνεται με τη χρήση μπαταρίας 8,9kWh, ενώ η φόρτιση διαρκεί δύο ώρες και 15 λεπτά χρησιμοποιώντας φορτιστή 3,3kW.

Καλύτερα υβρίδια plug-in 2022

Το Xceer PHEV επιταχύνεται από 0-62 μίλια / ώρα σε 10,6 δευτερόλεπτα και έχει μέγιστη ταχύτητα 99 μίλια / ώρα. Η οικονομία καυσίμου θα ποικίλει άγρια ​​σε ατομική χρήση, αλλά με βάση τα επίσημα δεδομένα WLTP θα επιτύχει 201,8 mpg όταν είναι εφοδιασμένα με ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και 167,8mpg σε αντικείμενα 18 ιντσών. Οι εκπομπές CO2 για τις παραλλαγές των τροχών 16 και 18 ιντσών βρίσκονται στα 32g/km και 38g/km αντίστοιχα.
6

Το Xceer μοιράζεται τους μηχανικούς του με την υπόλοιπη συμβατική οικογένεια CEED, αλλά επιφανειακά είναι σχεδόν εντελώς διαφορετικό – μόνο οι μπροστινές πόρτες μοιράζονται με την έκδοση hatchback και ‘Sportswagon’ Estate. Το XBEER -RIDES 20mm υψηλότερες, οι οποίες σε συνδυασμό με ένα νέο σώμα δείχνουν ότι είναι 48mm ψηλότερο από το συμβατικό CEED.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η συμπερίληψη του μεγαλύτερου πακέτου μπαταρίας έχει θέσει σε κίνδυνο την πρακτικότητα σε σύγκριση με τα μοντέλα Xceed που τροφοδοτείται με καύση: ο κανονικός όγκος 426 λίτρων συρρικνώνεται στα 291 λίτρα.
Οι τιμές για το Xceer PHEV ξεκινούν από £ 30.695 σε ‘3’. Το συμβατικό κιτ περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, θερμαινόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και ηλεκτρικά πτυσσόμενα καθρέφτες πόρτας. Το μοντέλο πρώτης έκδοσης SPEC προσθέτει τους μεγαλύτερους τροχούς 18 ιντσών, μια λωρίδα μετά το σύστημα βοήθειας, την ασύρματη φόρτιση smartphone και την οθόνη ψηφιακού οδηγού 12,3 ιντσών.
Τι πιστεύετε για το νέο Kia XBEEN PHEV; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *