πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Audi S3 Cabriolet 2014 Out In The Open

Audi S3 Cabriolet 2014 Out In The Open

Ένα drop-top έχει προσχωρήσει στη σειρά Audi S3 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Ακριβώς όπως η καταπακτή του, το Sportback καθώς και τα stablemates του Saloon, το S3 Cabriolet τροφοδοτείται από βενζίνη 296bhp 2,0 λίτρων Turbo, η οποία οδηγεί και τους τέσσερις τροχούς. Αρχικά, το cabriolet θα παρέχεται μόνο με έξι ταχυτήτων.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Το Audi A3 Sportback G-Tron ξεκίνησε
Το S3 Cabrio αξιολογεί περίπου 200 κιλά πολύ περισσότερο από τα άλλα μοντέλα. Αυτό συνεπάγεται ότι το Sprint 0-62MPH διαρκεί 5,4 δευτερόλεπτα και όχι το 4.8 του Hatch καθώς και το Sportback καθώς και το 4.9 του Saloon. Το οικονομικό κλίμα πέφτει σε δηλωμένο 39,8mpg καθώς και τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά εκπέμπουν 165g/km του CO2. Κάθε άλλος S Tronic S3 δηλώνει 40,9mpg καθώς και 159g/km.
Όπως και με το κοινό A3 Cabrio, οι κορυφαίες σταγόνες ψηφιακά σε 18 δευτερόλεπτα σε 31 μίλια / ώρα. Ωστόσο, το S3 επισημαίνεται με κατώτερο αθλητικό εναιώρημα 25mm, προβολείς Bi-Xenon, ένα λεπτό ενισχυμένο bodykit καθώς και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών. Είναι μια παρόμοια ιστορία μέσα, με αθλητικά καθίσματα, ένα τιμόνι με επίπεδη πυθμένα καθώς και ειδικά για S3 dials που περιλαμβάνονται.
Το νέο A3 Cabriolet χρησιμοποιεί το στυλ του σώματος Saloon ως βάση του και όχι το hatchback, πράγμα που υποδηλώνει ότι είναι μεγαλύτερο καθώς και υπάρχει πολύ περισσότερη περιοχή στην μπότα επίσης. Το Common A3 Cabriolet παίρνει μια εκκίνηση 320 λίτρων με το σύστημα στέγης, το οποίο μειώνεται στα 275 λίτρα με το σύστημα στέγης κάτω.
Υπάρχουν επίσης μεγάλες προσφορές μόνωσης στο σύστημα στέγης, το οποίο θα κρατήσει τον θόρυβο έξω από την καμπίνα όταν το S3 Cabrio οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα. Υπάρχουν προαιρετικοί ανεμιστήρες ζεστού αέρα για να διατηρήσετε το λαιμό σας ζεστό κατά τη χειμερινή περίοδο στην καμπίνα A3, η οποία πιθανότατα θα είναι κοινή στο μοντέλο S3 Top-SPEC.
• αποκάλυψε το Audi S1 ​​Hot Supermini
Οι πρώτες παραδόσεις του Ηνωμένου Βασιλείου θα διαρκέσουν τον Σεπτέμβριο. Τα έξοδα δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, ωστόσο τα αυτοκίνητα και το φορτηγό πρέπει να δαπανήσουν περίπου 4.000 λίρες πολύ περισσότερο από το S3 Saloon S Tronic, το οποίο ξεκινά από £ 34.720.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *