πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Τα οκτώ ταχύτερα εργοστάσια Pickups

Τα οκτώ ταχύτερα εργοστάσια Pickups

Pickup φορτηγά δεν είναι πλέον μόνο για τη μεταφορά οικοδομικών υλικών. Χάρη στη σύγχρονη καινοτομία κινητήρα καθώς και οι έξυπνες αυτοκινητοβιομηχανίες, αυτοί οι “καυτές μεταφορέες” μπορούν να παρέχουν την απόδοση του λαιμού που μόλις προσφέρονται μόνο σε αθλητικά αυτοκίνητα. Ας βρούμε τις ταχύτερες φωτογραφίες των τελευταίων 30 χρόνων. Οι καταχωρημένοι 0-60 MPH χρόνοι προέρχονται από τον κατασκευαστή ή μια σημαντική δημοσίευση ενθουσιωδών. Έχουμε παραλειφθεί φορτηγά από εταιρείες μετά την αγορά που επαναλαμβάνουν τα οχήματα αποθεμάτων – συγγνώμη Hennessey καθώς και Shelby.

2015 RAM 1500 R / T HEMI

Φωτογραφία Ευγενικά οχήματα Αξιολόγηση Blog

0-60: 5,4 δευτερόλεπτα
Ιπποδρομία: 395

Ακριβώς όπως ο Fiat Chrysler (τώρα Stellantis) άρχισε να καλεί το Monster V-8S από το Hellcat Moniker, ο Ram έσπασε την ετικέτα “Hemi” μια ακόμη φορά με το RAM 1500 R / T Hemi. Πιστέψτε αυτό ως ένα πιο γυαλισμένο αθλητικό φορτηγό από την υπερβολική ποσότητα που συνδέεται με μυς της μνήμης RAM SRT-10 ή TRX pickups. Αξιοποιήσιμη, όχι συντριπτική ιπποδύναμη καθώς και μια αυτόματη ταχύτητα 8 ταχυτήτων με την τακτική καμπίνα καθώς και τη διαμόρφωση των οπίσθιων τροχών. Αυτό το 2015 Sport RAM 1500 έχει την ίδια ετικέτα “Hemi” ως το μοντέλο R / T για να δηλώσει τον κινητήρα 5.7L V-8 που φέρει.

2019 Chevrolet Silverado 1500 6.2L V-8

Φωτογραφία ευγένεια της GM

0-60: 5,4 δευτερόλεπτα
Ιπποδρομία: 420

Λαμβάνοντας ένα σύνθημα από το Archrival Ford, το Chevrolet συμπίεσε μια ισχυρή μηχανή στο πολύ δημοφιλές όχημά του. Προσφέρεται μόνο στις υψηλότερες διακοσμητικές διακοσμήσεις Silverado 1500, το μικρό μπλοκ 6.2L V-8 παρείχε μια ισχυρή επιλογή για αγοραστές φορτηγών με προσανατολισμό απόδοσης που θέλουν μια μπλε πλώρη αντί για το μπλε οβάλ. Οι ιδιοκτήτες του Silverado μπορεί τώρα να καυχηθούν για να έχουν τον μεγαλύτερο οκτώ κυλίνδρου σε ένα pickup μισού τόνου. 460 lb-ft ροπής, καθώς και βασική μονάδα all-wheel παρέχει το Silverado μια ικανοποιητική ζύμωση χαμηλού άκρου που είναι συχνά λείπει από μη οκταβενίνδρους μονοκατοικίες. Σκεφτείτε το 2019 Chevrolet Silverado 1500; Επιθεωρήστε αυτό στην υψηλή περιποίηση χώρας με τον κινητήρα 6.2L V-8!

2001 Ford SVT F-150 Lightning

Φωτογραφία ευγένεια της Ford

0-60: 5,2 δευτερόλεπτα
Ιπποδρομία: 380

Οι μηχανικοί της ειδικής ομάδας οχημάτων της Ford (SVT) πρέπει να είχαν διασκεδάσει με αυτό. Προσθέστε ένα supercharger καθώς και άλλες αναβαθμίσεις στο στερεό 5.4L Triton V-8 της Εταιρείας, και στη συνέχεια υλοποιήστε το αποτέλεσμα σε ένα F-150 μαζί με μια προσαρμοσμένη μετάδοση 4 ταχυτήτων. Το αποτέλεσμα? Ένας ισχυρός ημερήσιος φορέας που παράγει ένα ροπή στρέψης 450 lb-ft. Ο χρόνος 0-60 του φωτισμού ήταν μόνο 0,7 δευτερόλεπτα πιο αργά από την Corvette του 2001 Z06. Αυτό είναι εντυπωσιακό για ένα φορτηγό που μπορεί να κάνει κάθε είδους. Ετοιμάζεται να χειριστεί ένα νέο έργο Rebuild; Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το 2001 Ford SVT F-150 αστραπή στην απογραφή μας

2019 Ford F-150 Limited

Φωτογραφία ευγένεια της Ford

0-60: 5,0 δευτερόλεπτα
Ιπποδρομία: 450

Για τους αγοραστές φορτηγών Ford που θέλουν μια απόδοση “Go-Fast” χωρίς την υπερβολική εμφάνιση του F-150 Raptor, το αυτοκινητοβιομηχανία προσέφερε το 2019 Ford F-150 σε περιορισμένη περιποίηση. Χρησιμοποιώντας το ακριβές ίδιο Twin-Turbo V6 Raptor Powertor, Ford μαγειρεμένο ένα κομψό καθώς και πιο δαπανηρή παραλλαγή παραλαβής. Διαθέτει ένα δερμάτινο εσωτερικό που θα ήταν ακριβώς στο σπίτι σε μια Mercedes-Benz ή BMW, οι περιορισμένες κατευθυνόμενες ακραίες παραλαβές σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Ακριβώς την ίδια στιγμή, το λεπτό εξωτερικό ενσωματωμένο με εξωφρενική ισχύ έκανε αυτό το φορτηγό τον τελικό κρεβάτι. Μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό χρησιμοποιώντας τη λειτουργία προειδοποίησης του οχήματος για να λάβετε ειδοποιήσεις Οποιοσδήποτε τύπος χρόνου 2019 Περιορισμένα οχήματα Ford F-150 προστίθενται σε απόθεμα.

2017 Ford F-150 Raptor Supercrew

Φωτογραφία ευγένεια της Ford

0-60: 4,9 δευτερόλεπτα
Ιπποδρομία: 450

Προσθέτοντας ένα ισχυρό δίδυμο Twin-Turbo 3.5L V-6 στο πολύ δημοφιλές όχημα της Αμερικής ήταν μια νικηφόρα φόρμουλα που έκανε την ταχύτητα Lovers F-150 Lovers Drool με απόλαυση. Λήψη μαθήματα από την προηγούμενη γενιά Raptor, η Ford έκανε αυτή την έκδοση πιο προηγμένη για τους οδηγούς καθώς και πιο άνετα για τους επιβάτες. Η ακατέργαστη, η βίαιη δύναμη, συμπεριλαμβανομένου του 510 lbs-ft ροπής, χειρίζεται με μετάδοση 10 ταχυτήτων καθώς και προσαρμοσμένη ανάρτηση που κάνει το raptor ευκίνητο τόσο σε όσο και από το δρόμο. Το μεγαλύτερο στυλ υπερκάλυψης παρήγαγε περισσότερο εσωτερικό χώρο, ιδιαίτερα στη δεύτερη σειρά. Το Ford προσφέρθηκε επίσης το φορτηγό στη μικρότερη διαμόρφωση Supercab. Η ταχύτητα καθώς και η άνεση παρέχει αυτό το φορτηγό το προοπτικό να είναι μια φανταστική βάση για ένα χτισμένο φορτηγό Baja. Κρατήστε μια προσοχή για ένα από τα δικά σας εδώ.

2004 Dodge RAM SRT-10

Φωτογραφία ευγενική προσφορά του φόρουμ Dodge

0-60: 4,9 δευτερόλεπτα
Ιπποδρομία: 500

Ένας κινητήρας 8,3L V-10 από το Dodge Viper θα μετατρέψει τα περισσότερα οχήματα σε ένα screamer. Έτσι, το παρόν Super Truck του RAM, το 2021 RAM 1500 TRX, πιθανότατα επηρεαστεί από την παραλαβή του DODGE RAM SRT-10. Αυτό ήταν πίσω πριν τα φορτηγά του Dodge ξεκίνησαν στο τμήμα RAM το 2010. Χάρη σε ένα σχεδιασμό σώματος εμπνευσμένης NASCAR, το SRT-10 παρουσιάζει αξιοπρεπές τρόπο υψηλής ταχύτητας. Ο διαχωριστής αέρα κάτω από την μπροστινή γρίλια μειώνει την ανύψωση του οχήματος, καθώς και η οπίσθια πτέρυγα ελαχιστοποιεί την μεταφορά καθώς και να ενισχύει την πτώση. Ένα μειωμένο ύψος του σώματος προσθέτει στην απίστευτη εμφάνιση του οχήματος. Αυτά τα chΤα ARARCYICS παρέχουν την εξατομικευμένη εμφάνιση SRT-10. Ρίξτε μια ματιά στο απόθεμα φορτηγών μας για να ανακαλύψετε κάποια εξατομικευμένα “διαμάντια στα φορτηγά”.

1991 GMC Syclone

Φωτογραφία ευγένεια της GM

0-60: 4,3 δευτερόλεπτα
Ιπποδρομία: 280

Τριάντα χρόνια πίσω φαίνεται σαν την πέτρινη εποχή στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ωστόσο, η GMC ήταν σε θέση να μηχανοποιεί ένα pickup απόδοσης που θα ήταν εντυπωσιακό ακόμη και στον σημερινό κόσμο της προηγμένης τεχνολογίας οχημάτων. Ο αυτοκινητοβιομηχανός πρόσθεσε ένα στροβιλοσυμπιεστή MITSUBISHI, GARRETT Intercooler καθώς και άλλα βελτιωμένα στοιχεία στα κανονικά του 4.3L V-6 που χρησιμοποιήθηκε σε ό, τι από τα ρουτίνα φορτηγά στο Chevy Malibu. 350 LB-FT της ροπής, καθώς και ένα σύστημα οδήγησης Borgwarner All-Wheels καθιστά το SyClone ένα απίστευτο ταξίδι σε οποιοδήποτε τύπο δεκαετίας. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το 1991 Syclone στην απαίτηση μιας σοβαρής αποκατάστασης

2021 RAM 1500 TRX

Φωτογραφία ευγένεια της Stellantis

0-60: 3,7 δευτερόλεπτα
Ιπποδρομία: 702

. Πολλές δημοσιεύσεις ενθουσιωδών αυτοκινήτων ανέφεραν ότι το TRX για το να είναι το ταχύτερο εργοστασιακό pickup που δοκιμάστηκε ποτέ. Δεν είναι να απορείς. Ένας προσαρμοσμένος κινητήρας Hellcat παρέχει δύναμη AWD που μπορεί γρήγορα να ενοχλεί πολλούς Corvettes καθώς και Porsches. Ο Ram θέλει τους ιδιοκτήτες TRX να επωφεληθούν πλήρως από τις ικανότητες του φορτηγού με ένα σύστημα διαχείρισης συστημάτων καθώς και τα δεδομένα απόδοσης που εμφανίζονται στην οθόνη Infotainment. Όταν δεν είναι καουτσούκ, οι οδηγοί TRX μπορούν να εξαρτώνται από ένα αναβαθμισμένο ανάρτηση, το ηλεκτρονικό διαφορικό κλειδώματος καθώς και τα τεράστια ελαστικά 35-ιντσών για να τα πάρουν σχεδόν οποιοδήποτε είδος εδάφους. Τα νέα χρόνια σχεδιασμού είναι εξαιρετικά ζητηθούν, επομένως, επωφεληθείτε από τη λειτουργία προειδοποίησης του οχήματος για να λάβετε ενημερώσεις σε οποιοδήποτε τύπο 2021 RAM 1500 TRX που προστίθενται στην απογραφή.

* Αποποίηση ευθυνών: Το απόθεμα μας αλλάζει συνεχώς. Τα οχήματα που αναφέρονται σε αυτό το ιστολόγιο δεν μπορούν πλέον να είναι διαθέσιμα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Linkedin

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *