πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Η Ford Sierra RS500 Cosworth κατευθύνεται προς τη δημοπρασία με £ 105.000 Κόστος Προσδιορίστε

Η Ford Sierra RS500 Cosworth κατευθύνεται προς τη δημοπρασία με £ 105.000 Κόστος Προσδιορίστε

Η ζήτηση για τα παραδοσιακά γρήγορη Fords συνεχίζει να ανεβαίνει, με ένα Sierra RS500 Cosworth να εμφανιστεί στο Silverstone παραδοσιακή πώληση του επόμενου μήνα φέρνει ένα απόσπασμα £ 105.000.
Κατασκευάστηκε το 1987, το όχημα είναι ο αριθμός 38 από 500 Sierra RS500 Cosworths που χτίστηκε, καθώς και στην ανοικτή αγορά για πρώτη φορά, θεωρώντας ότι το 1988 έχει κάνει μόλις 10.840 μίλια θεωρώντας αυτό το νέο. Το Ford Homologation Special έχει χρησιμοποιηθεί με φειδώ και περιλαμβάνει ένα καλά τεκμηριωμένο ιστορικό, συμπεριλαμβανομένων των αποδείξεων υπηρεσιών, των προηγούμενων MOTs καθώς και των ειδοποιήσεων Sorn.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Πολλά δαπανηρά αυτοκίνητα και φορτηγά που πωλούνται ποτέ σε δημοπρασία
Πίσω όταν εισήχθη το 1982, η ξεκάθαρα διαμορφωμένη Ford Sierra δεν είχε τις καλύτερες εκκινήσεις. Για να βοηθήσει να βελτιώσει την τύχη του κοινού αυτοκινήτου, η Ford έλαβε απόφαση για μια προφανή θεραπεία – Motorsport. Χρειάστηκε να αναπτύξει 5.000 μονάδες Sierra Cosworth για ομολογία μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς και 500 παράγωγα οδικών οχημάτων RS500 στη συνέχεια παράγονται για να καταστούν επιλέξιμες για αγώνες παγκόσμιας περιήγησης σε παγκόσμια οχήματα.
14

Η Aston Martin σχεδιάστηκε για να μετατρέψει τα 500 αυτοκίνητα με το δεξί χέρι, καθώς και η ισχύς ενισχύθηκαν σε 224bhp με προοπτική για να ξεπεράσει 400bhp σε πλήρη κούρσα spec. Αλλού, υπήρχαν πολλές αεροδυναμικές βελτιώσεις, καθώς και μεγαλύτεροι αγωγοί ψύξης τόσο για τα φρένα όσο και για το intercooler του κινητήρα.
Αρχικά όλα τα 500 RS500s προορίζονταν να ολοκληρωθούν με μαύρο χρώμα, ωστόσο, 56 αυτοκίνητα και τα φορτηγά ήταν βαμμένα λευκά καθώς και ένα ακόμη 52 δημιουργήθηκαν με μπλε χρώμα. Το όχημα στην παραδοσιακή πώληση Silverstone είναι από την πιο τυπική μαύρη ποικιλία.
Η παραδοσιακή πώληση Silverstone παίρνει την τοποθεσία στις 21 καθώς και στις 22 Ιουλίου.
Θα μπορούσε αυτό το Ferrari 250 GTO να καταλήξει να είναι το πιο δαπανηρό όχημα που πωλείται ποτέ σε δημοπρασία;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *