πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Η New Limited Ford Fiesta St Edition ξεκίνησε

Η New Limited Ford Fiesta St Edition ξεκίνησε

Η Ford έχει διευρύνει τη σύνθεση της Fiesta ST με ένα νέο μοντέλο περιορισμένης έκδοσης, το οποίο η εταιρεία λέει ότι έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των κατάλληλων πετρελαιοφόρων.
Η ειδική έκδοση Fiesta ST διαθέτει μια σειρά προσαρμογών σασί και μερικές καλλυντικές τσίμπημα. Η παραγωγή του Ηνωμένου Βασιλείου θα περιορίζεται σε μόλις 300 μονάδες, με τιμές σε £ 27.075.

Κορυφαία 10 καλύτερα καυτά hatchbacks για αγορά 2022

Η Ford ξεκίνησε με την εκτόξευση των τυποποιημένων ορθοστάτη της Fiesta ST για αμφίδρομα ρυθμιζόμενα coilovers, τα οποία έχουν ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις τόσο για την ακαμψία όσο και για την ανάκαμψη. Το ύψος της διαδρομής της ειδικής έκδοσης είναι επίσης χαμηλότερο από το πρότυπο Hot Hatchback από 15mm μπροστά και 10mm στο πίσω μέρος.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι αγοραστές παίρνουν επίσης ένα φρέσκο ​​σύνολο ζάντων αλουμινίου 18 ιντσών που σχηματίζονται από ροή, οι οποίοι η Ford λέει ότι ξυρίζει οκτώ κιλά από το βάρος του καυτού hatchback. Τα έξι ταχυτήτων του Handbook του ST και το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Quaife έχουν επίσης μεταφερθεί.
18

Η ειδική έκδοση Fiesta ST τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα τριών κυλίνδρων 1,5 λίτρων, ο οποίος παράγει 197bhp και 290nm ροπής. Η Ford λέει ότι ο κινητήρας θα παραδώσει χρόνο 0-62 μίλια / ώρα 6,5 δευτερολέπτων και μέγιστη ταχύτητα 143 μίλια / ώρα.
Υπάρχουν και μερικές καλλυντικές τσίμπημα, συμπεριλαμβανομένου ενός μοναδικού φινιρίσματος μπλε βαφής Azura, φωτισμού λακκούβας LED και γυαλιστερών μαύρων αντικαταστάσεων για τη μάσκα καλοριφέρ του αυτοκινήτου, του οπίσθιου διαχύτη, του σπόιλερ και των κονκάρδων της οροφής.
Στο εσωτερικό του, οι αγοραστές παίρνουν ένα νέο περιβάλλον οργάνων από ίνες άνθρακα. Όπως και το πρότυπο μοντέλο, υπάρχει επίσης ένα τιμόνι με επίπεδη πυθμένα, ένα δερμάτινο γρανάζι και ένα σπορ καθίσματα Recaro.
Κάντε κλικ εδώ για την αναθεώρηση του Standard Ford Fiesta ST …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *