πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile DS σε ένα 15ετές ταξίδι, ο Διευθύνων Σύμβουλος της States

DS σε ένα 15ετές ταξίδι, ο Διευθύνων Σύμβουλος της States

νέος γαλλικός μάρκας Premium DS Automobiles ενδέχεται να διαρκέσει για 15 χρόνια για να καταλήξει να αναγνωριστεί στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της. Ο Yves Bonnefort δήλωσε στο Car να αποκαλύπτει ότι θα είναι ένα “μακρύ ταξίδι” για να φτάσει στο στόχο του να καταλήξει να είναι ένα εμπορικό σήμα που πραγματικά ανταγωνίζεται τα αναγνωρισμένα ονόματα premium στην αγορά, ωστόσο η Bonnefort έχει θέσει το πρόγραμμα κατεύθυνσης για τα επόμενα 15 χρόνια επίσης καθώς δεν θα κυριαρχήσει από αυτό.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

“Όταν κοιτάζετε την ιστορία των αυτοκινήτων και της βιομηχανίας φορτηγών, όποιος έχει αναγνωρίσει μια νέα μάρκα έχει πάρει για αυτή τη φορά για να το κάνει”, μας είπε. “Μπορείτε επίσης να εξετάσετε σε ένα ακόμη μακριά – ένας κοινός κύκλος προϊόντων στην αγορά αυτοκινήτων και φορτηγών είναι επτά χρόνια. 15 χρόνια είναι μόνο δύο κύκλοι. ”
Η Bonnefort εξήγησε ότι για να λειτουργήσει μια μάρκα premium, πρώτα απ ‘όλα πρέπει να παράγει προϊόντα “μπροστά από την καμπύλη” εκτός από την άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Μόνο τότε θα αυξηθεί η αξιοπιστία της επωνυμίας.
• DS για την ανάπτυξη οχημάτων από πέτρα
“Πρέπει να βάλετε εξαιρετικά προϊόντα στην αγορά που είναι μπροστά από την καμπύλη, καθώς και στη συνέχεια να προσφέρετε εξαιρετική εξυπηρέτηση. Στη συνέχεια, οι πελάτες σας θα αυξήσουν το προφίλ της μάρκας σας. Καταλαβαίνουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα ταξίδι 15 ετών – είναι ένα μακρύ ταξίδι. Είναι απαραίτητο να θέσετε ένα ταξίδι, να μείνετε μαζί του καθώς και να παραμείνετε σταθεροί στην πορεία. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *