πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Οι παραγωγοί αυτοκινήτων αποφεύγουν την πρόταση COP26

Οι παραγωγοί αυτοκινήτων αποφεύγουν την πρόταση COP26

μια δέσμευση COP26 για τους παραγωγούς αυτοκινήτων να τερματίσουν την πώληση νέων αυτοκινήτων μη μηδενικών εκπομπών παγκοσμίως αγωνίζεται να προσελκύσει υποστήριξη από μεγάλες μάρκες.
Οι πλήρεις λεπτομέρειες των προτάσεων δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά οι παραγωγοί που υπογράφουν θα αναμένεται να σταματήσουν να πωλούν αυτοκίνητα μη μηδενικών εκπομπών (οτιδήποτε με κινητήρα εσωτερικής συγκομιδής) παγκοσμίως κατά 2035 ή νωρίτερα.

Το zipille αποκαλύπτει τον σταθμό φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου «φορητή» ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Το σχέδιο έχει κερδίσει την υποστήριξη μιας χούφτας εμπορικών σημάτων, όπως η BYD, η Ford, η Jaguar Land Rover, η Mercedes και η Volvo, αλλά άλλες μεγάλες μάρκες δήλωσαν ότι δεν θα εγγραφούν στη συμφωνία.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Δύο από αυτά είναι η Toyota και η Volkswagen. Ο τελευταίος πιστεύει ότι η συμφωνία δεν θα λειτουργούσε για χώρες που δεν διαθέτουν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και υποδομές χρέωσης EV.
Η VW υποστηρίζει ότι θα ήταν πολύ πιο φιλικό προς το περιβάλλον να συνεχίσουμε να πωλούν νέα αυτοκίνητα βενζίνης και ντίζελ στις περιοχές αυτές προς το παρόν, καθώς οι εκπομπές άνθρακα από την οικοδόμηση νέων EV για τους πελάτες δεν θα αντισταθμίστηκαν με την πάροδο του χρόνου.
Η Auto Express κατανοεί ότι οι παραγωγοί έλαβαν ελάχιστη ή καμία ειδοποίηση για τις προτάσεις, με ορισμένους μεγάλους παραγωγούς να μην δουν πώς μπορούν να κάνουν άμεσα μια δέσμευση που ισχύει για κάθε χώρα που πωλούν αυτοκίνητα.
Σε μια δήλωση, η Volkswagen Group δήλωσε ότι ενώ είναι “πλήρως αφοσιωμένη” στην ηλεκτροκίνηση, ο ρυθμός αυτού του γεγονότος θα “διαφέρει από την περιοχή σε περιοχή” ανάλογα με τις “τοπικές πολιτικές αποφάσεις που οδηγούν στην EV και τις επενδύσεις σε υποδομές”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *