πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Kia Soul GT και Convertible στο δρόμο

Kia Soul GT και Convertible στο δρόμο

Το All-New Kia Soul θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο Detroit Motor Show τον Ιανουάριο.
Αλλά η Kia πρόκειται να πάρει το boxy supermini επάνω σε μια ταχύτητα, με πηγές εμπιστευτικών επιβεβαιώνουν την άφιξη ενός μοντέλου GT υψηλής απόδοσης – που στοχεύει στην ενίσχυση των ακόλουθων ψυχών στην Ευρώπη – καθώς και μιας μετατρέψιμης έκδοσης, που δημιουργήθηκε για να συνεχίσει την επιτυχία του αυτοκινήτου του αυτοκινήτου στις Η.Π.Α.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η Kia δεν έχει μυστικό για την επιθυμία της να οικοδομήσει μια πολύ περισσότερη παραλλαγή ψυχής, όπως φαίνεται με την ιδέα της Track’ster που έκανε το ντεμπούτο του στο φετινό Chicago Motor Show.
Όμως, καθώς και η εμφάνιση ότι η ψυχή της επόμενης γενιάς θα είναι μια λογική εξέλιξη της σημερινής εντυπωσιακής Supermini, το Concept Soul Track’ster εισάγει ένα τριπλό στυλ σώματος. Η τρέχουσα ψυχή είναι μόνο πέντε πόρτες, αλλά οι εμπιστευματοδόχοι επιβεβαίωσαν ότι ο αρχηγός του σχεδιασμού Peter Schreyer επιθυμεί να δει ένα σπορ τριθυλάκιο μοντέλο που προστίθεται στη σειρά Soul.
Κάτω από το δέρμα, η νέα ψυχή θα βασίζεται στο Rio και Venga Backpinnings, αλλά η εμφάνιση θα διατηρηθεί. Αυτό είναι ένα όφελος για τους ανεμιστήρες Hot Hatch, καθώς το τετράγωνο μπροστινό άκρο δίνει αρκετό χώρο κάτω από το καπό για να επιτρέψει την εγκατάσταση του Turbo Turbo του Pro_Cee’d GT.
Εκτός από την επιπλέον δύναμη, το Soul GT θα περιλαμβάνει ένα bodykit εμπνευσμένο από το track’ster, με ευρύτερους τροχούς και έναν βαθιά μπροστινό διαχωριστή, και μείωσε την ανάρτηση για πολύ πιο διασκεδαστικό χειρισμό.
Η σειρά Soul θα μπορούσε να επεκταθεί επιπλέον για να συμπεριλάβει μια έκδοση παραγωγής της Convertible Concept Soul’ster, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Detroit Motor Show το 2009.
Ενώ η τυποποιημένη ψυχή έχει πουλήσει καλά στις αγορές της Ασίας της Kia, στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, το καυτό μοντέλο θα στοχεύει στην Ευρώπη, καθώς η ζήτηση για ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν υπάρχει πραγματικά αλλού.
Ομοίως, μια ψυχική ψυχή θα στοχεύει σε μεγάλο βαθμό στην αμερικανική αγορά, όπου η ψυχή ήταν ένα χτύπημα με νέους οδηγούς, χάρη στην ασυνήθιστη εμφάνισή της και την ανταγωνιστική τιμολόγηση. Στις ΗΠΑ, η ψυχή ξεκινά λίγο πάνω από £ 9.000 για ένα βενζινοκίνητο μοντέλο 1,6 λίτρων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *