πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile Η νέα μπαταρία Samsung Electric Automobile παίρνει 310 χιλιόμετρα από 20 λεπτά φόρτισης

Η νέα μπαταρία Samsung Electric Automobile παίρνει 310 χιλιόμετρα από 20 λεπτά φόρτισης

παράλληλα με τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, η τεχνολογία τεράστια Samsung υπήρξε στο φετινό Detroit Motor Show Generation Electric Car Battery Technology.
Ένα κύτταρο μπαταρίας υψηλής πυκνότητας επόμενης γενιάς έχει αποκαλυφθεί από την εταιρεία και ισχυρίζεται ότι θα έδινε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο θεωρητικό εύρος 373 μιλίων.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα 2017
Ωστόσο, αυτό που είναι πολύ πιο σημαντικό για το νέο κελί είναι πόσο γρήγορα μπορεί να επαναφορτιστεί. Η μπαταρία υψηλής πυκνότητας αναπτύσσεται για να επαναφορτιστεί στο 80 τοις εκατό σε 20 λεπτά, υπονοώντας ότι οι οδηγοί θα είναι σε θέση να συμπληρώσουν τα EV τους με πάνω από 310 μίλια φάσματος κατά τη διάρκεια της γρήγορης αναψυχής δίπλα στο δρόμο.
Προς το παρόν, ένα Tesla μπορεί να επαναφορτιστεί με 170 μίλια από φάσμα με έκρηξη 30 λεπτών σε σταθμό υπερσυμπιεστή. Δεν υπάρχει αμφιβολία, αυτός είναι ο χρόνος χρέωσης που η Tesla θα προσπαθήσει να βελτιώσει τα επόμενα χρόνια, δεδομένου ότι η Samsung λέει ότι η νέα της τεχνολογία θα είναι έτοιμη για μαζική παραγωγή EVs το 2021.
Λαμβάνοντας μια ισχυρή έμφαση στο πόσο γρήγορα μπορεί να αναπληρωθεί η μπαταρία και όχι απλά να κυνηγήσει ένα σημαντικό μέγιστο εύρος, η Samsung πιστεύει ότι μπορεί να επιταχύνει την υιοθέτηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο εγγύς μέλλον βελτιώνοντας την ευκολία του χρήστη.
Παράλληλα με την τεχνολογία ταχείας φόρτισης, η Samsung αποκάλυψε επίσης μια έννοια “ενσωματωμένη μονάδα μπαταρίας”, με μεγαλύτερη χωρητικότητα με λιγότερα μέρη από μια συμβατική μονάδα μπαταρίας EV. Η επιχείρηση έδειξε επίσης πολύ περισσότερη τεχνολογία μπαταρίας, με τη μορφή μιας βελτιωμένης κυλινδρικής μπαταρίας “21700” – μια μπαταρία με σχήμα καραμπίνα που υιοθετείται γρήγορα από πολυάριθμες εκκινήσεις EV, όπως οι Lucid Motors.
Ο χρόνος φόρτισης θα είναι πολύ πιο σημαντικός από το μέγιστο εύρος στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του μέλλοντος; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *