πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile 2022 Η Volkswagen T7 Multivan προσθέτει τη δύναμη ντίζελ στην ποικιλία του

2022 Η Volkswagen T7 Multivan προσθέτει τη δύναμη ντίζελ στην ποικιλία του

το νέο Volkswagen T7 Multivan είναι προς πώληση, όπως μπορεί τώρα να έχει με ένα diesel powertrain. Το σύστημα TDI 148bhp 2.0-λίτρων συμμετέχει ως η τέταρτη παραλλαγή κινητήρα, που κάθεται πάνω από την βενζίνη 1,5 λίτρων TSI 134bhp, ωστόσο κάτω από το TSI 215-litre 215bhp.
Ως εκ τούτου, το ντίζελ κάθεται ακριβώς πάνω από το TSI 1,5 λίτρων στην τιμή, ξεκινώντας από £ 44.410 στην προδιαγραφή ζωής entry-level. Όπως και το υπόλοιπο της σειράς Multivan, το ντίζελ του μπροστινού τροχού χρησιμοποιεί ένα κιβώτιο ταχυτήτων DSG επτά ταχυτήτων. Με το Diesel τώρα στην πώληση, η πλήρης ποικιλία Multivan T7 προσφέρεται τώρα να αγοράσει με πολύ πρώτες παραδόσεις σχετικά με τους πελάτες στα τέλη Μαρτίου.

Νέα κριτική Volkswagen Multivan Ehybrid 2022

Αντί να τοποθετείται ως άμεσο διάδοχος του T6 Caravelle, το T7 Multivan τοποθετείται ως ολοκαίνουργιο σχέδιο που θα αντικαταστήσει επίσης το Touran της VW καθώς και το Sharan MPVs. Ωστόσο, το Facelifted T6 – το T6.1 – θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ως βιομηχανικό όχημα. Και τα δύο σχέδια θα συμπληρωθούν από το Electric ID. Βόμβος. Αυτή η τροποποίηση στην τοποθέτηση υποδηλώνει ότι το Multivan έχει φέρει το Bang όσο και την ημερομηνία, με ένα εσωτερικό που είναι γεμάτο τεχνολογίες καθώς και νέα εργαλεία λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένης της υβριδικής δίσκου plug-in.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το MPV με βάση το VAN προσφέρεται από £ 43,160 για το μοντέλο ζωής των 134 bhp 1,5 TSI. Το κοινό σετ της ζωής περιλαμβάνει κράματα 16 ιντσών, κινούμενες πόρτες διπλής ισχύος, ένα σύστημα ψυχαγωγίας 10 ιντσών, καθώς και ψηφιακές κλήσεις TFT του Cockpit της VW. Η ενεργή τεχνολογία ασφαλείας, όπως η μπροστινή βοήθεια καθώς και η Lane Help, επίσης και τα χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια έρχεται ο σχεδιασμός ντίζελ που ποικιλίες από £ 44.410 έως £ 56.300 για την έκδοση στυλ Long-Wheelbase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *