πόσο κοστίζει μια μετάδοση Automobile New Toyota GR COROLLA Hot HOT που εκτίθεται με 295BHP

New Toyota GR COROLLA Hot HOT που εκτίθεται με 295BHP

Το ισχυρό συσσωρευμένο στροβιλοσυμπιεσμένο τριών τροχών Toyota gr Yaris Turbochared-Three-Three-Three-Thirt-Thirt-Three-Three-Three-Three-Three-Three-Three-Three-Three-Thirl-Three-Three-Three-Three-Three-Thirl-Three-Three-Three-Thell-Three και η προώθηση της all-new Toyota gr Corolla Αυτό ακριβώς αποκάλυψε επίσημα.
Ο κινητήρας του “G16E-GTS” είναι καλός για 295BHP, από 257BHP στο GR Yaris. Αυτό είναι πολύ περισσότερο από το 268BHP ένα προηγούμενο teaser φαινόταν να υπαινίσσεται και αν και δεν έχουμε στοιχεία απόδοσης ακόμα, αυτή η παραγωγή θα πρέπει να είναι αρκετή για να δώσει τα βαρύτερα δικαιώματα του Corolla 0-62mph να καυχηθούν για το μικρότερο αδελφό του. Η ροπή εννοιολογεί το 273LB ft.

TOYOTA GR YARIS Review

Ένα άλλο απρόβλεπτο χαρακτηριστικό είναι ένα κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων με ένα χαρακτηριστικό αντίστοιχης αντιστοίχισης. Έχει θεωρηθεί ότι η GR Corolla θα ήταν αυτόματη μόνο.
22

Αυτή η μετάδοση τροφοδοτεί ένα τετραπλάσιο σύστημα ολλακών τροχών που κάνει χωρίς κεντρικό διαφορικό. Αντίθετα, χρησιμοποιεί ένα πακέτο συμπλέκτη μεταξύ του άξονα προφύλισης και της οπίσθιας διαφοράς. Πηγαίνετε για την έκδοση κυκλώματος και τα διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης Torsen πηγαίνουν μπροστά και πίσω ως πρότυπο.
Διαφήμιση – Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Μαζί με τα LSDs (διαθέσιμα στο αυτοκίνητο πυρήνα βαθμού ως μέρος του πακέτου απόδοσης), η έκδοση κυκλώματος περιλαμβάνει μια σφυρήλατη οροφή ινών άνθρακα, ένα εξαερισμένο καπό, ένα διαφορετικό οπίσθιο spoiler, καθίσματα με κασέτες και ένα κουμπί αλλαγής ταχυτήτων που υπογράφηκε από το ” Morizo ​​’- Το άτομο οδήγησης του CEO TOYOTA AKIO TOYODA. Θα είναι διαθέσιμο μόνο κατά τη διάρκεια της εισόδου του GR Corolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *