πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Πάνω από 1.000 παιδιά που απαγορεύτηκαν από την οδήγηση πέρυσι

Πάνω από 1.000 παιδιά που απαγορεύτηκαν από την οδήγηση πέρυσι

πάνω από 1.000 παιδιά απαγορεύτηκαν από την οδήγηση πέρυσι, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν αρκετά μεγάλοι για να κατέχουν άδεια οδήγησης.
Τα επίσημα στοιχεία που ελήφθησαν από τον Οργανισμό Αδειοδότησης (DVLA) δείχνουν 1.024 παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών. , όταν απαγορεύτηκαν 696 παιδιά.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Οι οδηγοί για τα ναρκωτικά είναι πιθανό να καταδικαστούν ως οδηγοί ποτών
Σχολιάζοντας τα στοιχεία, τα οποία απελευθερώθηκαν στο BBC μετά από αίτημα ελευθερίας πληροφοριών, ο εκπρόσωπος της RAC Simon Williams δήλωσε ότι το αδίκημα “παρουσιάζει έναν τέτοιο κίνδυνο για κάθε άλλο χρήστη του δρόμου, επειδή δεν οδηγούν μόνο χωρίς άδεια, δεν είναι δεν έχω ασφάλιση. ”
Συνέχισε: “Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή είναι η πρόταση του παγόβουνου επειδή πρέπει να πιαστούν να σπάσουν το νόμο και αναμφισβήτητα πολυάριθμες θα απομακρυνθούν από το σκωτσέζικο”. Ο Ουίλιαμς πρόσθεσε ότι επειδή οι αριθμοί της αστυνομίας της τροχαίας έχουν μειωθεί κατά 27 % επειδή το 2010, “Οι πιθανότητες να πιάσουν είναι πολύ χαμηλότερες” από ό, τι ήταν.
Τα δικαστήρια στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι σε θέση να εκδίδουν απαγορεύσεις οδήγησης σε παιδιά κάτω από την ηλικία οδήγησης, με τις απαγορεύσεις να γίνονται αποτελεσματικές όταν οι παραβάτες έχουν περάσει τη δοκιμή οδήγησης.
Ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης δήλωσε στο BBC: “Θα προωθήσουμε προτάσεις για αλλαγές στο νόμο μόλις το επιτρέπει ο κοινοβουλευτικός χρόνος.
“Αυτές οι προτάσεις θα λάβουν υπόψη και θα ενσωματώσουν όλες τις προτάσεις της κυβέρνησης για ασφαλέστερους δρόμους, συμπεριλαμβανομένης της αναθεώρησης του Τμήματος Μεταφορών για την ασφάλεια του κύκλου”.
Πρέπει να τιμωρηθούν οι οδηγοί 1mph πάνω από το όριο ταχύτητας; Αυτός ο αρχηγός της αστυνομίας το σκέφτεται …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *