πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Νέα Mercedes GLC υποβάλλονται σε χειμερινές δοκιμές πριν από την έναρξη του τρέχοντος έτους

Νέα Mercedes GLC υποβάλλονται σε χειμερινές δοκιμές πριν από την έναρξη του τρέχοντος έτους

Η Mercedes φτάνει στα τελευταία στάδια ανάπτυξης της ολοκαίνουργιας GLC SUV της, η οποία θα φτάσει το φθινόπωρο φέτος με υβριδική δύναμη, ένα νέο σχεδιασμό και ανανεωμένο εσωτερικό φορτωμένο με την τελευταία τεχνολογία Infotainment της επιχείρησης. Οι φωτογραφίες μας δείχνουν το μοντέλο που υποβάλλονται σε τελικές χειμερινές δοκιμές στη Σουηδία, όπου η απόδοση, ο χειρισμός και η άνεσή τους επικυρώνονται σε θερμοκρασίες υπο-ψύξης.
Διαφήμιση – Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Εάν η GLC περάσει αυτές τις μηχανικές δοκιμές, τότε η Mercedes θα ξεκινήσει δοκιμαστική παραγωγή πριν ξεκινήσει το αυτοκίνητο αργότερα το 2022. Μέχρι στιγμής, η μάρκα λέει ότι η GLC έχει επιδείξει ισχυρή θερμική απόδοση, απομόνωση θορύβου και ασφάλεια και είναι η πιο δυναμική του δυναμική SUV σε οποιοδήποτε έδαφος “.

Νέο 2023 Mercedes EQE SUV που αλιεύονται χειμωνιάτικες δοκιμές στη Σουηδία

Το νέο GLC χρησιμοποιεί μια νέα πλατφόρμα MRA2 που δανείζεται από την τελευταία C-Class, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της συσκευασίας, του εσωτερικού χώρου και μεγαλύτερη μπότα 600 λίτρων. Μια επιλογή από ήπια υβριδικές παραλλαγές και παραλλαγές plug-in θα είναι διαθέσιμη, αρχίζοντας με έναν κινητήρα βενζίνης τεσσάρων κυλίνδρων 2,0 λίτρων που χρησιμοποιεί μια γεννήτρια εκκίνησης 48 volt για συνολικά 255bHp και 400nm ροπής. Το ντίζελ είναι μονάδα 2,0 λίτρων, και πάλι με 48 volt tech, που παράγει 261BHP και 550nm.
Αυτοί οι δύο κινητήρες αποτελούν τη βάση των τριών υβριδικών μοντέλων προστάτη – δύο βενζίνης και ένα ντίζελ – το οποίο θα ενισχυθεί με ηλεκτρικό κινητήρα 134BHP, ηλεκτρικό κινητήρα 440nm ενσωματωμένο σε αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 ταχυτήτων. Η Mercedes υπόσχεται μια καθαρό ηλεκτρικό φάσμα πάνω από 62 μίλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *