πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized Η Nissan αποκαλύπτει την IDS αυτόνομη ιδέα EV στο Τόκιο 2015

Η Nissan αποκαλύπτει την IDS αυτόνομη ιδέα EV στο Τόκιο 2015

Η αυτόνομη ιδέα του ηλεκτρικού οχήματος Nissan IDS έχει αποκαλυφθεί στο 2015 Tokyo Motor Show, δείχνοντας το μελλοντικό σχεδιασμό της ιαπωνικής μάρκας, καθώς και την τεχνολογία αιχμής που μπορούμε να περιμένουμε να δούμε Ο δρόμος τα επόμενα πέντε χρόνια.
Το 2013, ο διευθύνων σύμβουλος της Nissan, Carlos Ghosn, έθεσε έναν δείκτη, δηλώνοντας ότι μέχρι το 2020 η επιχείρηση θα έχει ένα εντελώς αυτόνομο όχημα στην περιοχή σχεδιασμού της – καθώς και με την ιδέα IDS που εμφανίζεται στο Τόκιο 2015, είμαστε ένα βήμα καλύτερα να το δούμε αυτό σε παραγωγή.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Μόνιμη για την έξυπνη οδήγηση της Nissan, η ιδέα IDS χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη για να ανακαλύψει διαφορετικά στυλ οδήγησης καθώς και να προσαρμοστεί στις οδικές συνθήκες. Σε αυτόνομη λειτουργία με πιλοτηρία, το λογισμικό μιμείται το στυλ του οδηγού – από την επιτάχυνση μέχρι το φρενάρισμα καθώς και τις στροφές – χρησιμοποιώντας πληροφορίες σχετικά με τις οδικές συνθήκες που τροφοδοτούνται από μια σειρά αισθητήρων καθώς και κάμερες.
Η Nissan λέει ότι το λογισμικό AI επίσης “επικοινωνεί σαν προσεκτικός συνεργάτης”. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να καλέσει πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία καθώς και το καθημερινό σας πρόγραμμα χρησιμοποιώντας τη συνδεσιμότητα, τη βελτίωση της ασφάλειας καθώς και την άνεση στην κίνηση.
Τεχνολογία
Η δοκιμαστική λειτουργία μονάδας δίσκου είναι μεταβλητή, οπότε ο σοφέρ μπορεί ακόμα να πάρει πλήρη έλεγχο στη χειροκίνητη ρύθμιση. Ωστόσο, με τις κάμερες, τα λέιζερ, καθώς και τους αισθητήρες ραντάρ που τρέχουν πάντα, η τεχνολογία στο IDS θα προσφέρει ένα σταθερό δίχτυ ασφαλείας, παρεμβαίνοντας σε μια επιβλαβή κατάσταση για να βοηθήσουν να λάβουν αποφημώδη δράση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *