πόσο κοστίζει μια μετάδοση Uncategorized «Οι κατασκευαστές απαίτηση να μειώσουν τα έξοδα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και των φορτηγών γρήγορα»

«Οι κατασκευαστές απαίτηση να μειώσουν τα έξοδα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και των φορτηγών γρήγορα»

Είμαι πιο πεπεισμένος από ποτέ ότι η μετατόπιση από 100 % βενζίνη ή ντίζελ (πάγος) αυτοκίνητα και φορτηγά στα καθαρά-ηλεκτρικά τους αντίστοιχα (EVS ) Δεν πρόκειται να συμβεί σε μια σύντομη, απότομη, επαναστατική έκρηξη.
Η μετατόπιση θα είναι περισσότερο στάγδην, στάγδην από το παλιρροϊκό κύμα- κυρίως από τα σημαντικά ζητήματα στο επιχειρηματικό, μερικές φορές ανθεκτικό στη βιομηχανία. Στη συνέχεια, υπάρχει η ξεχωριστή καταστροφή των ανεπαρκών κυβερνητικών επενδύσεων. Εάν ο καθορισμός είναι διατεθειμένος να σκεφτεί σοβαρά να φυσάει £ 100 δισεκατομμύρια-plus στο σιδηροδρομικό έργο HS2, ακριβώς τι γίνεται με το δέκατο αυτού της υποδομής EV;
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Νέα βενζίνη, ντίζελ καθώς και υβριδικά αυτοκίνητα και φορτηγά που θα απαγορευτούν μέχρι το 2035
Εκτός από όλα αυτά, κάθεται ένα πιο δύσκολο ζήτημα: το κατανοητό καθώς και η δικαιολογημένη προσοχή εκ μέρους των καταναλωτών αναμένεται να ξοδέψουν τα σκληρά κερδισμένα χρήματά τους σε EV που παραμένουν σημαντικά πιο δαπανηρά για να αγοράσουν από τα ισοδύναμα βενζίνης ή ντίζελ.
Δυστυχώς, το AA στη Βρετανία φαίνεται να προσφέρει πολύ λιγότερα στιγμιαία αναγνωρίσιμα καθώς και ευανάγνωστα τραπέζια που γράφουν το τυπικό ετήσιο all-in κόστος αγοράς, ασφάλισης, λειτουργίας, ανεφοδιασμού/φόρτισης, εξυπηρέτησης, και στη συνέχεια μεταπωλώντας αυτοκίνητα και φορτηγά με εντελώς διαφορετικές λειτουργίες της εξουσίας. Ωστόσο, ο ισοδύναμος οργανισμός στις ΗΠΑ – η ΑΑΑ – έχει κολλήσει τις τελευταίες ημέρες, δηλώνοντας ότι “η κατοχή ηλεκτρικού οχήματος είναι το φάρμακο για τις περισσότερες ανησυχίες των καταναλωτών” – ό, τι σημαίνει αυτό που σημαίνει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *